Hva gjør en hjerne med Alzheimers Look Like

Alzheimer er ikke bare fører til drastiske ytre endringer i oppførsel, personlighet og kognitiv behandling, men det fører også til endringer vi ikke kan se -? De som endrer selve utseendet av hjernen. En hjerne rammet av sykdommen har vist seg å ha en rekke forskjeller fra den friske hjernen - forskjeller som blir mer utbredt, slående og utbredt som sykdommen utvikler seg. Størrelse

Alzheimers hjerne er synlig mindre enn sunt, 3-lb. hjernen. Mesteparten av krymping oppstår i den ytre delen av hjernen - hjernebarken. Når Dr. Alois Alzheimer først rapportert tilstedeværelsen av denne merkelige sykdommen, bemerket han at visne grå materie som omgir hjernen var et dominerende trekk.
Ventriklene

ventriklene er væskefylte områder i hjernen. Disse plassene vokse større, skape mer av en sveitsisk-cheese utseende når du viser illustrasjoner skildrer en berørt hjernen kontra en sunn en. Det er anslått at Alzheimers hjernen har minst 10 ganger mer skillelinjer enn sin sunne motstykke.
Bilder Plaques

I årevis har forskere trodd at abnormiteter, kalt amyloid plakk, er forløpere for sykdommen. Disse plaketter kan bli funnet i upåvirkede hjernen hos både unge og gamle, men i Alzheimers hjernen, kan de være utbredt. I tillegg er disse plaques er tråden som binder hjernen til de med Alzheimers. Hvis du ser på et bilde av Alzheimers hjernen, plaketter ser ut som humpete, ovale klumper utenfor hjernecellene.
Tangles

annen velkjent markør av sykdommen er en andre abnormitet, neurofibrillære knuter. Igjen, kan disse floker finnes hos friske hjerner, men de er alltid til stede i hjernen til de med Alzheimers. Denne funksjonen er funnet inne i hjernecellene, og ligner vridd fiber.
Stages

Utseendet på hjernen endringer som sykdommen utvikler seg. Med disse synlige hjernen endringer kommer stadig alarmerende symptomer. De første endringene i hjernen forekommer i entorhinal cortex, som er ansvarlig for etablering av nye minner, og evnen til å huske gamle. Som sykdommen utvikler seg, hippocampus ansvarlig for komplekse minner - hjernens kollektive historie, om du vil - krymper i størrelse. I det siste trinnet blir den øverste av hjernen, eller neocortex, påvirket. Siden det er ansvarlig for å kontrollere alle atferdsmessige og kroppslige funksjoner, alt fra evnen til å snakke, spise eller holde opp hodet blir forstyrret.

helse

· Om Splinter 
· Meridia FAQ 
· Kan Synet Forbedre ved hjelp av naturlige metode for å bidra til å gjenopprett…
· Tegn og symptomer på å ha en mage Ulcer
· A Brief History Of The Hearing Aid 
· Hvordan redusere Acid Reflux Disease 
· Slik unngår du at Barretts øsofagus 
· Behandling Planer for Grief 
· Effekter av negativt kroppsbilde 
· Hvordan behandle Osteoprosis