Behandlinger for Alzheimers sykdom

Alzheimers sykdom er en hjernesykdom preget av forverring av mental funksjon, inkludert problemer med hukommelse. Alzheimers sykdom er en forstyrrelse i hjernen som kan føre til uro, aggresjon og endringer i atferd. Selv om det ikke finnes noen kur for Alzheimers sykdom, finnes det metoder for behandling som kan forbedre livskvaliteten. Før behandling

Før utvikle en behandlingsplan, vil en lege vurdere pasientens generelle helse, omfanget av sykdommen, dagens medisiner, allergier, og pasient og familie preferanser. En lege vil vurdere disse faktorene for å tilby en behandling plan som vil forbedre eller vedlikeholde pasientens evne til å fungere.
Kolinesterasehemmer

Aricept er en kolinesterasehemmer, som fungerer ved å hindre nedbryting av hjernen kjemikalier som brukes for hukommelse. Inhibitorer virker ved å øke nivået i hjernen kjemikalier som vanligvis mangler i Alzheimers sykdom pasienter. Dette medikament kan anvendes for å behandle alle stadier av Alzheimers sykdom. Exelon og Razydne er nyere medisiner som også hindrer nedbrytningen av acetylkolin, men medisinen er vanligvis gitt som et behandlingsalternativ i de tidlige stadier av Alzheimers sykdom. Cognex ligner på disse medikamentene og treg acetylkolin sammenbrudd.

Noen av bivirkningene av kolinesterasehemmere er diaré, oppkast, kvalme, utmattelse, søvnproblemer og endringer i vekt.

Glutamat Medisinering

Namenda er en moderat til alvorlig Alzheimers sykdom behandling, men fungerer annerledes enn andre behandlinger tilgjengelig. Alzheimers sykdom beskytter hjernen og den regulerer glutamat, som er et viktig kjemisk stoff i hjernen som er involvert i funksjonene til læring og hukommelse. Glutamat kan være overdreven i hjernen til de med Alzheimers sykdom og Namenda kan bidra til å regulere glutamat, som forbedrer hjernens funksjon og evne til å behandle minner.
Antidepressiva og antianxiety Medisinering

Alzheimers sykdom pasienter ofte lider av depresjon, aggresjon og agitasjon. For å bekjempe disse atferdsmessige symptomer, noen pasienter med Alzheimers sykdom ta antidepressiva eller antianxiety medisiner for å endre atferd og redusere symptomer. Bivirkninger av medisiner kan omfatte søvnproblemer, skjelvinger og kvalme.
Sovemidler

Mange pasienter med Alzheimers sykdom har en tilstand av forvirring om kvelden. Dette problemet kalles sundowning og pasientene begynner å bli opphisset og rastløs som dagen skrider frem, noe som ofte fører til vandrende om natten og søvnløshet. Noen Alzheimers sykdom pasienter kan redusere denne reaksjonen og symptomene.
Endringer i levevaner
p Hvis medisinen ikke virker, eller hvis en Alzheimers sykdom pasienten viser en betydelig endring i atferd, vurdere måter å endre pasientens miljø. Det kan være mulig å omgå noen symptomer og endringer i atferd.

helse

· Topp 3 triks for Fastsettelse The Best Make-Up Akademiet 
· Natural Cures for Teenage Acne 
· Er Propylparaben farlig? 
· Hvordan lage Melanin i Body
· Komplikasjoner av Botox-injeksjoner 
· Hvilke er de beste ab øvelser? 
· Medisiner for stress og angst 
· Slik bruker du en Sonic Care tannbørste 
· Herbal rettsmidler for menn Håravfall 
· Sette en stopper for Hypertension din