10 advarsel tegn på Alzheimers sykdom

Alzheimers kan være en grusom opplevelse, ikke bare for mennesker med sykdommen, men for deres familie og venner også. Personer med Alzheimers trenger kjærlig omsorg og støtte for å hjelpe dem gjennom tøffe flekker. Det kan være vanskelig, men å skjelne mellom alderdom og starten av sykdommen. Det er visse faresignaler som lar en familie vet når du skal få hjelp. Hukommelsestap som forstyrrer Livsstil

Alle glemmer ting av og til, men hvis en kjær er å glemme milepæler som for eksempel bursdag eller hvordan du utfører en vanlig ork, så hun opplever kanskje de første tegn på Alzheimers. For å kompensere for dette, kan hun stole tungt på minne hjelpere som huskelapper eller timere for å hjelpe henne med å komme gjennom dagen hennes.
Manglende evne til å fullføre rutineoppgaver

kanskje legge merke til at din kjære ikke kan utføre visse oppgaver lenger. Hun kan begynne å ta oppvasken og gå vekk fra vasken, eller være på et tap på hvordan du slår på tørketrommelen.
Vanskelighetsgrad Making Plans eller Løse problemer

En person med Alzheimers sykdom ikke kan være i stand til å planlegge sin dag lenger. Hvis hun var en ivrig fan av kryssord, hun plutselig ikke kan være i stand til å regne ut de første fem ledetråder. Hennes evne til å tenke avtar abstrakt merkbart.
Problemer med å kommunisere

Ved utbruddet av Alzheimers, en person med sykdommen kan ikke være i stand til å fullføre historier eller setninger han har startet. Han kan gjenta seg kontinuerlig, eller ikke være i stand til å huske det var han snakket om. Det er ikke det at han ikke finner de riktige ordene, hans tankegang er rett og slett ødelagt og kan ikke gjenopprettes
forvirring om tid og sted

Alle glemmer hvilken dag det. er av og til, men en person med Alzheimers vil glemme den dagen, måneden eller året. Han vil bevege seg frem og tilbake i tid. Han tror kanskje det er vinter når det er en hetebølge utenfor. Han kan gå en tur, og deretter glemmer hvor han er, hvor han kommer fra, eller hvor han skal.
Dårlig Spatial and Visual dom

Folk med Alzheimers kan utvikle synsproblemer, for eksempel dårlig dybdesyn, som igjen kan hindre sine leseferdigheter. De kan også miste sin evne til å se farger.
Misplacing Ordinære Objekter

Den normale daglige rutine til en person med Alzheimers kommer ugjort, og vanlige ting som nøkler, en håndveske eller en beholder med melk kan ende opp i ekstraordinære steder som bad medisin brystet, fryseren eller en papirkurv. Hennes liv blir mer spredt, også, som hun ikke kan huske hvor ting er eller hvor de skal gå.
Dårlig beslutningstaking ferdigheter

En person med Alzheimers kan bruke dårlig dømmekraft når de tar beslutninger som aldri hadde vært et problem før. Tidligere nøysom mennesker kan bruke store summer på tilsynelatende ubrukelige elementer. Noen som hadde vært grundig om sitt kosthold eller utseende vil nå spise eller kle dårlig fordi de ikke kan bestemme hva du skal spise eller hva du skal ha.
Sosial tilbaketrekning

Personer med Alzheimers sykdom kan føle seg flau om deres manglende evne til å takle det virkelige liv, deres glemsomhet og sitt utseende. Det er en skremmende verden for den som ikke kan huske selv. Som et resultat, vil de stenge seg av og viker unna offentlig samhandling.
Endring i Personality

Den mest hjerteskjærende faresignal å takle, og mot vanskelige å ignorere, er en endring av personlighet. En person med Alzheimers rett og slett ikke vil være seg selv lenger. Hvis hun var snill og jovial før, kan hun være kontinuerlig sint eller opprørt nå. Hun kan ikke gjenkjenner nære venner eller familiemedlemmer, og behandle en av dem som en fullstendig fremmed, eller uønsket og uønsket gjest.

helse

· Studien viser Selv moderat vektreduksjon Forbedrer Kvinne urininkontinens 
· Diett for å miste 25 pounds i en måned 
· Slik utfører Prenatal Massage 
· Hva er symptomene på en nyre infeksjon hos menn? 
· Oppdag Yoga for Stress Relief 
· Ernæring og HIV 
· Fordelene med Vaccum terapi og Penile Rehabilitering 
· Private Care for funksjonshemmede voksne i Delaware 
· Hvordan punsj med Brass Knuckles 
· Hvordan behandle renner Årsaker ved tannregulering