Hva er revmatoid artritt Factor?

The revmatoid faktor er en auto-antistoff som kan være til stede i blodet. Den måles for å bestemme om en person har revmatoid artritt eller andre autoimmune sykdommer. Det kan være til stede selv om du ikke har en av de sykdommer. I autoimmune sykdommer, antistoffene angripe dine egne celler. Din lege kan diagnostisere og behandle bestemt sykdom basert på denne testen og dine symptomer. Betydning

Betydningen av revmatoid faktor er at høye nivåer kan indikere mer alvorlig leddgikt eller andre forhold. I tillegg kan det forholde seg til en større tendens til å ha andre tilstander assosiert med revmatoid artritt, en slik knuter og lungesykdom.
Andre sykdommer

revmatoid faktor kan også diagnostisere andre lidelser, som for eksempel systemisk lupus, hepatitt, syfilis, mononukleose, tuberkulose, parasitter, sarkoidose eller leversykdom.
Effects

revmatoid faktor i seg selv skader ikke leddene. Kroppen din reagerer på grunn av antistoffer og forårsaker betennelse og eventuell ødeleggelse av vev.
Negative tester

Negative tester for revmatoid faktor ikke nødvendig å utelukke tilstedeværelse av sykdommene. Noen mennesker har ikke revmatoid faktor eller de har lave nivåer, selv om de har en av de sykdommer.
Flere sykdommer
p Hvis du har en autoimmun sykdom, du kan også ha andre. For eksempel kan du ha revmatoid artritt og også sklerodermi, lupus eller en autoimmun thyroid lidelse.

helse

· Radiation Safety i radiologi 
· Hvordan gjenopprette etter en traumatisk hendelse 
· Hvorfor Your Ears Ring etter en konsert? 
· Sinus Vanning Recipes 
· Hva er de som viser symptomer på Hallux Valgus ? 
· Virkningene av Nuclear stråling 
· Beslag lidelser hos barn 
· Atkins Informasjon 
· Hjemmelaget Saline Nasal Wash 
· Hva er årsakene til arbeidsrelatert stress?