Aktiviteter for Aspergers Case Management Training

Asperger syndrom - AS - er oppkalt etter Hans Asperger, en barnelege som identifiserte denne autisme spektrum lidelse i 1940. Symptomer på Aspergers inkluderer uvanlige tale mønstre og obsessive atferd. I tillegg kan AS sufferers være overfølsomme overfor stimuli som lys eller lyd. Selv de med AS er vanligvis funksjonell i dagliglivet, de ofte har spesielle pedagogiske og sosiale behov. De fagfolk som er spesialister i å jobbe med Asperger's-berørte enkeltpersoner kan lære verdifull innsikt fra aktiviteter for Aspergers saksbehandling trening. IOP Rollespill
Lære å argumentere for kundens utdanning er avgjørende for Asperger Syndrom saksbehandler.

AS saksbehandler må koordinere sosiale og medisinske tjenester til tilstrekkelig løse kundens behov. For kunden med Asperger syndrom, dette inkluderer spesialundervisning under en IOP - Individuell opplæringsplan - som vil veilede og informere studentens pedagogiske karriere. Skole personell, inkludert barnets lærer, foreldre, saksbehandler og andre møtes for å skape IOP.

Under saksbehandling trening, et rollespill aktivitet som gjør deg kjent med IEP problemstillinger, ulike gruppedynamikk, og lar deg til å møte og navigere potensielle "varme knappen" problemer er uvurderlig for din fremtidige effektivitet som et AS saksbehandler. I løpet av denne rollespill, du og dine kolleger antar de delene av lærer, foreldre og skoleledere mens hver person tar en sving som saksbehandler. Ved hjelp av en pre-manus som skisserer en prøve studentens problemer og individuelle behov gir rolle-spillere et utgangspunkt for å utvide diskusjonen. Saksbehandler under aktiviteten bør fokusere på orde for studentens beste resultatet.
Brainstorming

En av de viktigste verktøyene en Asperger saksbehandler kan ha er kunnskap. Brainstorming med andre AS fagfolk er svært effektiv i å samle kunnskap, erfaring og innsikt. En måte å brainstorm i et klasserom innstillingen er å stasjonere instruktør på tavla for å kompilere lister. En kolonne kan bli ledet "Symptomer", mens en annen kan ha rett "Evner" og en tredje "nedsatt funksjonsevne." Du og dine kolleger kan ringe ut elementer for hver liste, hver bidrar til kunnskapsgrunnlaget for gruppen. Når idédugnad er fullført, kopierer nedover på listene for fremtidig referanse.
Creative Writing
Sharing innsikt gjennom kreativ skriving hjelper saksbehandlere i trening gevinst verdifullt perspektiv. p Som en ytterligere måte å dele kunnskap og innsikt, kan en ukentlig skriftlig aktivitet effektivt fokusere på saksbehandling for Asperger syndrom. Essays, kort fiksjon og poesi gi stemme til de ulike måter saksbehandlere uttrykke sin advokatvirksomhet. En beskrivelse av en meningsfull møte eller et dikt som saksbehandler tar kundens synspunkt kan tilby innsiktsfulle perspektiver som vil hjelpe med fremtidige profesjonelle situasjoner. Det viktigste aspektet ved kreativ skriving aktivitet er muligheten for deg og dine kolleger til å dele arbeidet i klassen og gi tilbakemelding til andre.

helse

· Hvordan Riktig Feil informasjon om et Medicaid Application 
· Tips om Hair-Loss Hodebunnen behandlinger 
· Hvordan finne en psykiater i Plano, Texas 
· Diet Etter mage Reduction 
· Peroneal styrkeøvelser 
· Prehospital behandling for astma 
· Teeth Whitening Anmeldelser! En gjennomgang av Dazzle Hvit Pro Best Tannbleking …
· Underernæring Symptomer og Treatment
· Gluten og kasein fri diett for ADHD barn 
· Taping Metoder for Plantar fasciitis