Hvordan er det Bird Flu overførbare ?

Fugleinfluensa , eller fugleinfluensa , er en smittsom sykdom som rammer fugler og noen ganger svin . Sykdommen forblir vanligvis innenfor disse artene , men noen ganger er det krysser over og infiserer mennesker. Historie

fugleinfluensa pandemi som var fortsatt dvelende i 2010 begynte i 2003 som en smittsom sykdom som spres fra vill til innenlandske fugler . Forskere opprinnelig teoretisert at trekkfugler gjennomført en mild form av viruset til fjærfe gårder , hvor det mutert til en mer aggressiv og dødelig form av sykdommen. Men de senere mistanke om at trekkfugler gjennomført og overføres viruset i sin mest dødelige formen .
Effekter

Den fugleinfluensa-viruset endret sin genetiske struktur ved å kombinere med menneskelige og dyr versjoner av influensa-viruset slik at det kunne passere fra fugler til mennesker. Som i 2010, infiserer fugleinfluensa folk som har vært i kontakt med smittede fugler eller som har vært i en virus -forurenset miljø . Sykdommen er også gått gjennom mellomverter som gris , ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Teorier /Spekulasjoner

Fugleinfluensa er en aggressiv sykdom som forårsaker viral lungebetennelse og organsvikt . Det smitter ofte friske unge voksne og barn . Global helse organisasjoner er bekymret for muligheten for at fugleinfluensa kan mutere til en mer smittsomme formen som spres fra person til person , noe som ville føre til en verdensomspennende pandemi.

helse

· The Best Protein blandinger 
· Sykdommer som forårsaker Cluster Hodepine 
· Hva er fordelene med Mineral Water? 
· Tips om å bli kvitt Barbering Støt 
· Om overgangsalder 
· Athritis Pain Relief 
· Tegn og symptomer på Wilms 'Disease 
· Hvordan å støtte noen med en herniated disk 
· Rotator Cuff Rehab Exercise 
· Hva er de viktigste punktene i sykepleie Comfort Theory?