Hvordan sjekke og Deal med anemi

Anemi er en reversibel og kontrollerbar helsetilstand når behandles tidlig hos ellers friske individer. Personer som lider av anemi har lave røde blodverdier. En mangel på jern, blodtap og en diett mangler i folsyre er noen av de viktigste årsakene til å utvikle anemi. Vanligvis behandles anemi med en sunn diett og vitaminer. Men i noen tilfeller blodoverføringer og medisiner er foreskrevet av doctors.These er noen tips om hvordan å se etter og avtale med anemi. Instruksjoner
en

Først kjenne igjen noen av de fysiske symptomer assosiert med anemi. Generelle svakheter og tretthet er to indikatorer på anemi. Imidlertid kan disse symptomene også være forårsaket av andre forhold. Hvis du lider av andre sykdommer som for eksempel;. Hjertesykdom, diabetes eller kreft er det viktig å sjekke med en medisinsk leverandør
2

andre, gå til legen og få en blodprøve for å sjekke for anemi. En blodprøve vil avdekke om det er et lavt antall røde blodlegemer, noe som indikerer muligheten for anemi. Din lege vil stille en diagnose og foreskrive hvordan å løse problemet.
3

Få en personlig ernæring guide fra legen din hvis du har blodmangel. Et kosthold rikt på korn og grønnsaker er ofte anbefalt, men enkelte trenger en annen mengde av disse ingrediensene. I tillegg har hver person varierende supplement og vitamin krav. I alvorlige anemi tilfeller kan blodoverføring og medisiner også være foreskrevet.
4

Fjerde, hvis du er diagnostisert med anemi, sørg for å øke de proteinene du får i kostholdet ditt. Spis sunn mat rik på proteiner, slik som brun ris, hel hvete, havregryn, sesamfrø og fisk.
5

Femte, sørg for å konsumere mer jern og folsyre i dine måltider. Grønne grønnsaker, linser, bønner, tofu og peanøtter er gode kilder til jern og folsyre syrer. Bruk jern og folsyre vitaminer og andre kosttilskudd som nødvendig og godkjent av legen din.
6

Få mer informasjon og opplæring på anemi. I tillegg til å snakke med legen din besøke National Anemi Action Council internettside. Les "Pasienter og Consumer" side for artikler og litteratur for forbrukerne.

helse

· Herbal Acid Reflux Treatment - 5 måter å bekjempe Acid Reflux Disease Trygg 
· Kosthold og velvære for multippel sklerose 
· Sunn Daily Meny for en Diabetic
· Hvordan bli kvitt Pressure Hodepine 
· Hvordan Riktig Foot Pronasjon 
· Recovery Fra Laser Eye Surgery for Torn Retina 
· Resept-Drug-Addiction Treatment 
· Obstruktiv koronarsykdom 
· Medical Office Telefon Etikette 
· Behandling for Viker Tannkjøttet