Hvordan identifisere en sprukket Disk

En sprukket disk innebærer diskene som finnes i ryggsøylen som bidra til å gi bevegelse og støtte for ryggen. En sprukket disk er en disk som har glidd eller flyttet ut av sted. Normalt er ryggraden i stand til å bøye og bøy, men tilstedeværelsen av en sprukket plate hindrer slik bevegelse. Disken er en pute eller pute som er myk og fylt med en gel-lignende stoff som vokser hardere som et individ aldre. Disse diskene opptre som buffere og gir demping mellom ryggvirvlene av ryggraden. Lære hvordan å identifisere symptomer på en sprukket disk kan bidra til å forebygge komplikasjoner som muskel tap og svakhet eller langsiktige skader. Du trenger:
Smertestillende midler
Ice
Varm komprimerer /oppvarming pad
Vis flere instruksjoner
en

Notice hvis du opplever skyting smerter i ryggraden. Dette er ofte de første tegn på en ryggskade. Ryggraden beskytter millioner av nervebaner som spenner fra hjernen til alle andre deler av den menneskelige form. Ta hensyn til alle typer smerte som synes å stamme i rygg området eller smerte som synes å skyte ned baken til baksiden av ett eller begge ben.
2

Watch for problemer med å flytte, eller bevegelse som gir smerter i beina. Ryggmargsskader ofte produsere skarpe, skyting smerter som reiser nedover beina. Slike smerter kan gi en nesten kramper følelse i beina på de som lider av en sprukket disk.
3

Vær oppmerksom på ubehag eller manglende evne til å stå eller rette fra en liggende eller sittende posisjon. Også se for manglende evne til å bøye seg ned uten å forårsake alvorlige spasmer i midten til korsryggen regioner.
4

være på vakt for tegn på nummenhet eller prikking i hender, armer, føtter eller ben som ofte følger en rygg skade eller sprukket disk. Tap av styrke eller evne til å holde gjenstander med hendene er ofte en indikasjon på at en sklei eller sprukket disk er å legge press på en nerve.

helse

· Hvordan koble Med Dreams 
· Hvordan holde My PSA Lav 
· Acai Berry Svindel: Hvordan unngå One 
· Tegn på MRSA 
· Hvordan å opprettholde kroppsvekt 
· Hjem Øvelser for Calm Breathing 
· Hva er den beste Over-The-Counter Flu medisin for deg? 
· Hva er en Open Access helseplan? 
· Symptomer på Frontal Lukkede Hodeskader 
· Workplace Health Tips om håndtering av risiko