Pain Relief for Burns

Burns av noe slag er vanligvis smertefulle skader. De mest alvorlige brannskader er smertefri. Det er alle typer rettsmidler og behandlinger som brukes for smertelindring. Å vite hva den beste smertelindring metoden er for den type brenner du har kan være viktig. Første grad

Første grads forbrenning er den minst smertefulle fordi de bare involverer det ytre laget av huden. I tillegg er de også den enkleste å behandle med smerte. Gir den skadde personen med Tylenol, ibuprofen eller naproxen er vanligvis nok. Aktuelle salver, for eksempel Lidokain, kan hjelpe med smertelindring.
Andre grad

andre grads forbrenning oppstår når det øverste laget av huden har brent gjennom og andre laget av hud er også blitt brent. Annengrads forbrenninger kan være spesielt smertefullt. The Mayo Clinic rapporterer at hvis en annengrads forbrenning er ikke større enn 3 inches du kan behandle det som en mindre forbrenning. Smertelindring for en mindre brannskade er det samme som for en første-graders brenne. Hvis det brenner er mer alvorlig få medisinsk hjelp. Legen kan foreskrive smertestillende medikamenter (som Vicodin eller Percocet).
Third Degree

En tredje grad brenne er den mest alvorlige typen brenne. Det involverer alle lag av huden. The Mayo Clinic rapporterer at disse brenner ikke forårsake noen smerter i det hele tatt på grunn av skade på nervene. De krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis smertene er tydelig, avhengig av graden av smerte, kan en lege foreskrive en muntlig eller IV smertestillende medikamenter som Vicodin, Percocet eller morfin. Andre medisiner (for eksempel Silvadene) vil bli brukt til å holde den brenne fra forverring og bidrar til å fremme helbredelse.
Sun Burn

En dårlig solbrenthet kan være svært smertefullt. En av de beste måter å lindre mild solbrenthet er å ta en kald dusj eller et kaldt bad med havregryn blandet i vannet. Mange bruker over-the-counter aktuelle agenter som Lidokain. Hvis det brenner er svært alvorlig søke medisinsk behandling. Din lege kan forskrive en medisin for å hjelpe til med smerte.
Herbal og homøopatiske midler

Herbal rettsmidler kan tilby en liten grad av smertelindring for mindre brannskader. De kan ikke brukes på mer alvorlige brannskader. Noen vanlige behandlinger for mindre brannskader er trollhassel, som kan bidra til å kontrollere smerte og kjøle den brenne. Jorden Clinic rapporterer at bruk av rå honning på et brannsår kan også fungere som en smertestillende. Calendula er en gel som er en annen homeopatisk middel. Bare sprut kaldt vann på en mindre forbrenning kan også bidra til å kjøle den brenne og kontrollere smerten.

helse

· Hva er behandlingen for Sigdcellekriser Pain? 
· Om Nyre infeksjoner 
· Omega 3 fatty acid Side Effects 
· Kvinne Urinveisinfeksjoner 
· Hvordan resirkulere Grønne Dumpsters 
· Homøopatiske midler for humørsvingninger 
· Discover Angst Attack Symptom, Anbefalt terapier Metoder 
· Cosmic Relief: Nebulizers 
· Dampbad Sauna Forholdsregler 
· Muskelspasmer Diagnose