Hva er godt å sette på Burn arr?

Mer enn én million brannskader oppstår hvert år i USA. De fleste er mindre med liten eller ingen arrdannelse. Men i tilfelle av mer alvorlige brannskader, arr er en uunngåelig og et viktig skritt i helbredelsesprosessen. Disse omfattende og muligens skjemmende arr blir værende hvis de blir behandlet. Hvis det er noen tvil om alvoret i en brannskade, bør en lege sees så snart som mulig å klassifisere alvorlighetsgraden og avgjøre en passende behandling. Klassifisering av Burns og arr

Burns er klassifisert i henhold til deres dybde og størrelse, fra den mest mindre første-graders brenne og fortsetter gjennom andre-, tredje-og den mest alvorlige fjerde grad. Størrelsen er prosentandelen av total kroppsoverflate, eller TBSA, involved.Superficial første-og annengrads brannskader er smertefullt, men anses mindre og sjelden produsere scars.Burns som er smertefri eller bare forårsake smerte med press er tredje eller fjerde- grad og svært alvorlig. Mangel på smerte viser dypt skade med skade eller ødeleggelse av smerte-forårsaker nerver. Det er ikke uvanlig at hårsekkene til å bli ødelagt, også, slik at håret vil ikke vokse i brente områder av hodet og ansiktet. Fjerde grads forbrenning ikke vil gro uten medisinsk behandling, og de tre typer arr-kontrakturer, hypertrophics og keloider-er alvorlige og ødeleggende uten terapi.
Burn Scar Behandlinger
< p> Den helbredet hudområde en annengrads forbrenning kan ha lysere pigment enn området rundt. Sminke eller self-tanning lotions bør være alt som er nødvendig for å kamuflere og blande med naturlig hud tone.According til Brenn Recovery Center, vil dypere brannskader sannsynlig ødelegge den naturlige hud-SMØR talgkjertler og gjør det nødvendig å regelmessig bruke kremer for å forhindre huden blir for tørr. Arrete hud er 20 prosent svakere enn uskadet hud, som kan kreve mindre constrictive clothing.Sensitivity av arrete hud vil gjøre årstidene mer merkbar. Mest brenne ofrenes arr er mer følsomme for kalde temperaturer enn normal hud, mer utsatt for solbrenthet og allergisk mot visse solkremer og andre hudprodukter. Eksperimentering med alle hudpleieprodukter er tilrådelig, og silikonbasert er mest effektive blant arr-behandling produkter. The Scar Treatment Center tilbyr forbruker råd karakterer, fra utmerket til rettferdig, for en rekke krem, lotion og silikon sheeting products.Silicone plater, i tillegg til fysioterapi, kan være foreskrevet for mer omfattende arr behandling og har vært brukt siden tidlig 1980 for å forbedre farge, redusere størrelsen og øke elastisiteten av de mest alvorlige hypertrofisk og keloid arr fra tredje og fjerde grads forbrenning.
Forbedret teknologi
< p> For tiden er det ingen "kurer" for alvorlig arrdannelse fra brannskader, men aggressiv behandling kan redusere utseende og psykologiske rammer. Laser teknologi gjør store fremskritt i å minimere de mest skjemmende arr.

helse

· Fjerne plakk Fra Arteries 
· Matforgiftning hos barn 
· Oversikt over FOLFOX Adjuvant Chemotherapy
· Hva er farene ved å spise mat Mold? 
· Recovery Tid og Ortopedisk Standards for en Rotator Cuff Kirurgi 
· En oversikt Of Houston Dental Implant Prosedyrer 
· Hvordan Stopp urinsyre Stones 
· Makewell Meditour: Indisk Medical Service Providers Remain Top Notch 
· Definisjon av Secretagogues 
· Sår og Diet