Symptomer på alvorlig klinisk depresjon

Alvorlig klinisk depresjon kan påvirke en person mentalt og fysisk. Disse symptomene kan gjøre hverdagen stadig vanskeligere. Symptomer inkluderer en generell mangel på energi, sterke følelser av sorg og verdiløshet, uforklarlige følelser av skyld, en manglende evne til å sove og selvmordstanker. Mennesker som opplever disse symptomene bør konsultere med en lege for behandling. Tristhet

En person med alvorlig klinisk depresjon har overveldende og uforklarlige følelser av tristhet, håpløshet og tomhet. Han er også i stand til å nyte de fleste aktiviteter.
Redusert appetitt

En alvorlig deprimert person har liten interesse for mat og en redusert appetitt som varer i flere dager eller uker tid. Dette kan også føre til dramatiske vekttap.

Insomnia

Personer med alvorlig klinisk depresjon er ofte ute av stand til å sove. En person kan gå dager uten søvn eller bare være i stand til å sove i noen timer av gangen.
Fatigue

Et vanlig symptom på alvorlig klinisk depresjon er vedvarende følelse sliten, utmattet og umotivert. Depresjon etterlater en person med liten eller ingen energi.
Selvmordstanker

Alvorlig deprimerte mennesker kan ha vedvarende tanker om døden og selvmord. De kan fantasere om selvmord, formulere et selvmord plan eller forsøk på selvmord.

helse

· Hvordan forbedre kroppens sirkulasjon og Cellulite 
· Hvordan rense en Colon med hjem rettsmidler 
· Tinnitus forårsaket av antibiotika 
· Hvordan lage Apple Cider Eddik Toner 
· Radioaktivt behandling for kreft 
· Hjemmelaget Hair behandlinger for Håravfall 
· Teeth Whitening Fordeler og ulemper 
· Swine Flu S Deadly Return A Global Warning 
· Hva betyr IV Pole ? 
· Er du en Insomniac?