Botemidler for Flu Symptomer

Influensa eller influensa-viruset er forårsaket av en infeksjon. Utgangspunktet, kan lider feil influensa virus for forkjølelse. Men symptomene forverres som sykdommen utvikler seg, noe som vanligvis indikerer influensa. Denne sykdommen rammer folk i alle aldre, og ca 36 000 mennesker i USA dør av influensa virus årlig. Dødsfall er mer vanlig hos personer med et svakt immunsystem. Symptomer på influensa er høy feber, hodepine, hoste, lunger, smerter i kroppen og smerter. Men heldigvis finnes det måter å håndtere symptomene og gjøre en rask utvinning. Kaldt og influensa medisiner

Medisiner for å behandle forkjølelse og influensa symptomer er effektive behandlinger for influensa. Disse over-the-counter narkotika omfatter aktive ingredienser for å redusere feber og lindre nasal og tett bryst, noe som kan stoppe en rennende nese, sår hals og ukontrollerte hoste. I alvorlige tilfeller kan leger foreskrive en antiviral medisiner for å behandle symptomer og øke immunforsvaret.
Smertestillende medikamenter

Fordi influensa er assosiert med smerter i kroppen og hodepine, smertestillende midler som aspirin eller ibuprofen kan tas for å lette ubehag. Snakk med legen din eller en farmasøyt før du tar en smertestillende med en over-the-counter eller reseptbelagte kaldt og influensa medisiner.
Chicken Soup

Chicken suppe er et populært middel for influensa. Varmen fra suppe kan lindre en sår eller irritert hals, og suppe i seg selv er et effektivt middel for brystet lunger. Og siden noen influensa lider avtale med tap av matlyst eller oppkast, hjelper kyllingsuppe bosette magen samtidig som det gir næring.
Rest

Utilstrekkelig hvile kan forlenge influensasymptomer. Og i noen tilfeller kan det føre til lungebetennelse, som er en alvorlig, potensielt livstruende luftveissykdom. Bli hjemme fra jobb eller skole, og begrense dine aktiviteter rundt huset. Hvile er en av de raskeste måtene å øke immunforsvaret og bekjempe denne virusinfeksjon.
Øk væskeinntaket

drikker for lite eller ingen væske når du har influensa kan føre til dehydrering. Drikk rikelig med vann for å holde kroppen hydrert. Vann er en naturlig rengjøringsmiddel eller healer, og det kan hjelpe kroppen bekjempe infeksjonen. I tillegg, drikke rikelig med appelsinjuice gir kroppen din med vitamin C og styrker immunforsvaret.

helse

· Lavendel olje rettsmidler 
· Høy Complex Carb fiberrikt kosthold for diabetes 
· Hvor lang tid tar det å komme seg fra galleblæren kirurgi? 
· Hvor å Feilfri operasjonsrom utstyr 
· Hvordan Reset My Sleeping Pattern 
· Jeg er heldig å ha hatt en Walking Cane 
· Levulan Side Effects 
· Den beste metoden for å fjerne Bee Stingers 
· Hvordan bruke blodprøver for å oppdage Bulimia 
· Lemonade Diet