Mat Anbefalinger for en mage virus

Magen influensa, også kjent som gastroenteritt, er en type sykdom som er forårsaket av noroviruses. Personer med denne sykdommen kan ha en rekke symptomer, som inkluderer lavgradig feber, oppkast, kvalme, hodepine, trøtthet, muskelsmerter og /eller diaré i ca 1 til 2 dager. De kan kontrakten sykdommen gjennom å spise mat som inneholder viruset, rørende flater eller områder forurenset med det, eller å ha kontakt med noen som har det. Magen influensa kan ikke behandles med antibiotika fordi de vanligvis ikke virker på virus, så naturlige behandlinger er ofte nødvendig. Foods
p Hvis du har gastroenteritt, kan det være vanskelig å holde mat i systemet fordi du opplever symptomer som oppkast og diaré, men det er visse matvarer som er mindre opprivende til magen din at du kan være i stand til å holde ned. Begynn med mat som er lettest å fordøye, som Jell-O og buljong. Hvis du ikke har kastet opp for et par timer og er i stand til å holde væsker som vann ned, kan det være lurt å prøve å spise matvarer som brus kjeks, kyllingsuppe, toast, nudler, egg, applesauce og bananer. Disse matvarer er også lett å fordøye. Begynne å spise disse etter hvert et par timer etter at symptomene begynner å avta. Du vil ønske å unngå de fleste matvarer, men de som skal spesielt holde seg borte fra er de som er krydret, fibrøs, og syrlig, som omfatter kjøtt, grønnsaker og korn. Du vil også være lurt å holde seg borte fra meieriprodukter, spesielt iskrem, samt søtsaker. Du bør unngå disse matvarene i 24 til 48 timer etter at symptomene har startet fordi fast føde kan føre til diaré å starte opp igjen. Hvis du har vært oppkast, bør du unngå å spise for to timer etter at du har sluttet. Hvis du føler deg kvalm, bør du også unngå å spise for to timer eller til dette og andre symptomene forsvinner.
Drikke
p Det er viktig for personer med magen influensa til drikke rikelig med væske fordi de trenger å holde deg hydrert. Oppkast og diaré kan føre til dehydrering. Noen av symptomene på dehydrering er sjelden vannlating, tørr munn og svelg, og svimmelhet. Barn som opplever dehydrering kan ha en vanskelig tid å produsere tårer og føler både sliten og masete. Personer med magen influensa trenger å drikke væske som ikke inneholder koffein eller alkohol, noe som utelukker drikker som kaffe, brus, øl og vin. Unntakene fra dette er brus uten koffein, for eksempel 7-Up og ingefærøl, men det er best å la dem gå flatt slik at de ikke lenger er kullsyre. Hold deg unna melk, fordi det kan føre til at noen av symptomene dine forverres, spesielt diaré. De beste drikke å drikke er vann, te og juice, for eksempel eplejuice. Unngå juice som er surere, slik som appelsinjuice. Når man drikker, har bare litt om gangen, eller du risikere oppkast dem opp. Det er en sjanse for at den eneste væsken du vil være i stand til å holde fra å kaste opp er vann, noe som betyr at du må holde deg til denne væsken eller is chips til du ikke lenger oppkast. De som opplever alvorlig dehydrering kan være nødvendig å gå til sykehuset for å få væske intravenøst.
P Det er også drinker, kjent som oral rehydrering løsninger, som er spesielt utviklet for å hjelpe med dehydrering, spesielt i sykdommer som mage influensa. Disse drikker er viktige fordi de kan gi vitaminer, salter og mineraler som kroppen trenger, spesielt elektrolytter, som det kan miste på grunn av hyppig diaré og oppkast. Dette er grunnen til at disse drikker anses å være bedre for barn med gastroenteritt enn vann. Mange er spesielt utviklet for barn. Noen av disse drikker, som er tilgjengelig på dagligvare og /eller narkotika butikker, er Infalyte, Naturalyte, Oralyte, og pedialyte. Folk med barn bør holde en tilførsel av ett eller flere av disse drikkene på hånden, slik at de er forberedt hvis deres barn får magen influensa.

helse

· Hvordan Care for en Torn eller trukket Achilles eller Heel Sene 
· Hvordan komme på registeret for USDA 
· Slik Self Test for OCD 
· Lupus hudproblemer 
· Hva gjør magen produserer for mye syre? 
· Om Medisinske Kundeservice Karriere 
· Om Fedme & Developmental Disabilities 
· Definer metastatisk malignt melanom 
· Fetal Ekkokardiografi & hjertesykdom 
· Isjias hjem rettsmidler Alternative Cure For Isjias