Financial Impact of Depression

Depresjon er en psykisk lidelse som fører til psykiske og fysiske symptomer som irritabilitet, søvnforstyrrelser, og tap av appetitt. I tillegg til å forårsake ubehag, påvirker depresjon negativt økonomien til den enkelte. Det er mange selskaper som har økonomiske konsekvenser fra ansatte som lider depresjon. Symptomer som påvirker produktivitet

Ifølge Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, 4th Edition (DSM-IV), vanlige depresjon symptomer inkluderer en mangel på energi, redusert aktivitet, og konsentrasjonsvansker. Hvis en arbeidstaker har depresjon, kan disse symptomene påvirker den ansattes prestasjoner.
Tapte inntekter

Når deprimert arbeidstaker er fraværende fra arbeidet på grunn av depresjon symptomer, fraværet fører til et direkte tap av inntekter for tiden savnet, og kan gjenspeiles i negative evalueringer av jobbutførelse. Negative vurderinger kan føre til tapte inntekter fra ikke mottar lønn høyninger eller kampanjer.
Depresjon som en funksjonshemming
p Hvis deprimert person blir ute av stand til å arbeide på grunn av symptomene, kan vedkommende søke om Social Security Disability Insurance (SSDI). Selv om dette gir noen inntekt til deprimert person, SSDI betalinger er en brøkdel av personens fortid inntekt.
Cost of Treatment

Ifølge National Alliance for psykiske lidelser (NAMI), er den mest effektive behandling for depresjon en kombinasjon av psykoaktivt medisinsk og terapi. Selv med helseforsikring, kan personen være ansvarlig for en del av kostnadene.
Financial Impact on Arbeidsgivere

fravær og tap av ansattes produktivitet er kostbart for arbeidsgivere. Arbeidsgivere ofte må betale en ansatt overtid lønn for å dekke de oppgaver en sykemeldte.

helse

· Hva er fordelene med å vite HLR? 
· Tea Tree Oil vs Triklosan 
· Eye luper: En ekstremt viktig verktøy i odontologiske Felt 
· Hvordan forstå HMO helseforsikring 
· Glioblastoma Nutrition Diet 
· Halsbrann Hjem Rettsmidler for gravide 
· Losing Belly Fat Din Ultimate Guide 
· Hvordan lage en Eksos Megaphone
· Medisiner som brukes til å behandle depresjon 
· Verktøy som Barneleger Bruk