Symptomer på depresjon angstlidelse

Depresjon er nr. 1 årsak til uførhet blant voksne amerikanere i alderen 15-44. Det kan ofte til stede sammen med andre mentale sykdommer, slik som angst lidelser. Selv om dette kan gjøre både diagnose og behandling mer utfordrende, kan flertallet av pasienter som er engasjert i et omfattende behandlingsprogram forvente å oppnå betydelig symptomlindring. For å få hjelp for depresjon og angst, er det imidlertid nødvendig først å gjenkjenne symptomer. Depresjon

Klinisk depresjon er en type psykisk lidelse som fører til nedstemthet og kan alvorlig svekke dag-til-dag fungerer. Det er flere undertyper av depresjon, og hver er assosiert med forskjellige symptomer. Selv om alle går gjennom perioder med følelsen "ned", klinisk depresjon er forskjellig i at disse følelsene er mye mer intens og persistent.The Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, som er standard referanse for diagnostisering av psykiske lidelser, viser at for å motta en diagnose av depresjon, må en person oppleve symptomer i minst en to-ukers periode, og disse symptomene må være alvorlig nok til å forstyrre daglige aktiviteter, som representerer en endring fra foregående funksjonsnivå.

angstlidelser

Fobi er en fellesbetegnelse for en gruppe lidelser som alvorlig angst er det viktigste symptomet. Det er fire hovedtyper av angstlidelser, som er: fobier (spesifikke frykt og angst), generalisert angstlidelse (kronisk frykt, angst eller bekymring i en rekke situasjoner), post-traumatisk stress lidelse (panikk symptomer relatert til tidligere traumer) og panikklidelse (fysiske symptomer på stress og angst som kan eller ikke kan være forbundet med en bestemt hendelse).

Symptomer på depresjon

Symptomene på depresjon kan variere noe mellom individer. The Diagnostic and Statistical Manual lister opp følgende symptomer på depresjon: en nedstemthet mesteparten av hver dag, "markert redusert interesse eller glede i ... aktiviteter, nesten hver dag," merket endring i vekt (gevinst eller tap) og appetitt, forsove og tretthet eller søvnløshet, redusert motoriske aktiviteter, tap av energi, følelser av verdiløshet, konsentrasjonsvansker og tanker om selvmord.
symptomer på angstlidelser

Angstlidelser er preget av en patologisk følelse av bekymring og panikk, og kan i stor grad påvirke ens evne til å fungere effektivt i dag-til-dag aktiviteter. Selv om det finnes flere forskjellige typer angstlidelser, viser Diagnostic and Statistical Manual følgende som generelle symptomer: overdreven følelser av angst, som kan eller ikke kan oppstå som følge av spesifikke stimuli, fysisk stress responser, som for eksempel rask hjerterytme, hyperventilering; og svimmelhet.
Relation of Anxiety til depresjon

Nesten halvparten av personene som er diagnostisert med depresjon også lider av en angstlidelse, ifølge Anxiety Disorders Association of Amerika. Depresjon kan forsterke angst og overdreven bekymringsfull, akkurat som angst kan drivstoff depresjon. Den gode nyheten er imidlertid at begge forholdene er svært treatable, og ofte svarer godt til de samme typer behandlinger:. Antidepressive medisiner, psykoterapi og sunn livsstil endringer

helse

· Panikkanfall pust og meditasjon teknikker for å overvinne panikkanfall! 
· Hva er en Insulin Resistance Syndrome? 
· Hvordan få din kone Fat 
· Lungebetennelse uten symptomer 
· Lett miste vekt At Home raskt og raskt brenne uønsket fett vekttap for et sunt …
· Hvordan Gi en skuldermassasje 
· Nyt en forfriskende massasje for å lindre stress 
· MS Relatert til giftige metaller og behandlinger 
· Metformin, PCOS og vekttap 
· Hva er rollen til vitaminer?