Legemidler som forårsaker depresjon

Det har vært nye fremskritt i legemidler i løpet av de siste tiårene har gitt behandlingstilbud for en rekke forhold som var relativt botemiddel før. Selv med nye legemidler kommer også andre bivirkninger som depresjon. Depresjon er en vanlig bivirkning i et bredt spekter av reseptbelagte legemidler som Celontin, Zarontin, Xanax, Valium, Halcion og Klonopin som brukes til å behandle et bredt spekter av problemstillinger og plager. Psykosomatisk Connection

Ifølge Merck Manuals Online Medical Library disse fremskrittene i farmakologi er et resultat av flere års intense studier og forskning på genetiske og fysiologiske forhold som ofte bidrar til sykdom og sykdom. Denne utvidede tilnærming til å håndtere menneskelig biologi og symptomatiske syndromer som bidrar til sammenbrudd i de systemer i kroppen har gitt ny innsikt i sammenhengen mellom fysiske plager og generelle mentale helse.
Depresjon, mani og resept Narkotika

har imidlertid ifølge Journal of Psychiatrics og nevrovitenskap, denne nye tilnærmingen til behandling av sykdom opprettet et nytt sett med problemer. Det er kliniske bevis som peker til en sammenheng mellom visse reseptbelagte legemidler og symptomer på depresjon og mani. Selv om disse nye funn blir omstridt og ofte motsøksmål, kan det faktum at mange mennesker som har fått foreskrevet noen av disse stoffene står overfor være det klareste bevis på en misforståelse av narkotika 'negative bivirkninger.

med depresjon bivirkninger

Ifølge Merck Manuals Online Medisinsk Bibliotek visse antiepileptika for behandling av epilepsi har blitt rapportert å ha bivirkninger som kan kategoriseres som depresjon, inkludert Celontin og Zarontin. Noen kalsium-kanal stopper brukes til å behandle høyt blodtrykk og hjertelidelser har forårsaket depresjonen i visse tilfeller, inkludert Procardia, Tiazac og Cardizem. Noen medikamenter foreskrevet for kolesterol og koronar arterielle forhold som har forårsaket depresjon symptomer inkluderer Zocor, Lipitor og Mevacor.
Angst Medisiner og depresjon

Ironisk nok, noen reseptbelagte legemidler som er brukes til å lindre ødeleggende fysiske og psykiske forhold kan faktisk bidra til depresjon. Barbiturater, som brukes for å forsinke hjernens funksjoner, er vanligvis foreskrevet for angst og epilepsi. To velkjente eksempler på denne klassen av narkotika som har ført til symptomer på depresjon er fenobarbital og secobarbital. Visse benzodiazepiner brukes til å behandle angst og å indusere muskelavslapning har hatt de samme rapporterte bivirkninger, inkludert Xanax, Valium, Halcion og Klonopin.
Andre eksempler

Den økte interesse av å stoppe tobakk avhengighet har ført til utviklingen av anti-røyke medisiner, har noen av dem vært under etterforskning av Food and Drug Administration for rapporterte depresjon bivirkninger. Stoffet Chantix har vært knyttet til symptomer på depresjon og selvmordstanker som har tvunget produsenten, Pfizer Inc., for å inkludere advarsler om mulige bivirkninger på merking av produktet.

helse

· Hvordan få helseforsikring i North Carolina 
· Diett for å hjelpe reversere bentap 
· Uføretrygd i Florida 
· ATV Sikkerhetsregler for Kids 
· Mycin Side Effects 
· Cure for Reflux 
· Koffein i sjokolade Vs. Kaffe 
· Mat som utløser Irritabel tarm syndrom 
· Symptomer og rettsmidler for acid reflux (GERD) og halsbrann 
· The Science of magneter til å identifisere problemene på kroppen