Hvordan behandle Diverticulosis

divertikkelsykdom, også kjent som diverticulosis, er en tilstand i fordøyelsessystemet som påvirker tykktarmen eller tykktarmen. Normalt veggene i tykktarmen er relativt glatt, men med tarmbrokk, små fordypninger innenfor veggen av tykktarmen blir betente eller infisert, som fører til et mangfold av symptoms.In de fleste tilfeller er den venstre siden av tarmen påvirkes, forårsaker smerte , hevelse og kramper. De fleste tilfeller av diverticulosis forekomme hos voksne over 50 år. Noen diverticula er til stede i de fleste mennesker, men de diagnostisert med divertikkelsykdom må se deres kosthold og bli stadig oppmerksom på tegn eller symptomer på tilstanden slik at de kan få rask lindring og behandling. Instruksjoner
en

Prøv å ha avføring på samme tid hver dag. Dette bør skje uten unødig stress eller press. Personer med divertikulitt bør ikke anstrenge, da dette kan forårsake smerte eller, i noen individer, blødning.
2

Følg krakker for noen tegn til blod.
3

lindre smerte og hevelse ved bruk av en varmepute, men vær forsiktig så du ikke å ha puten for varm. For de som allerede har blitt diagnostisert og kan ikke lindre symptomene på egen hånd, bør lege konsulteres.
4

søke hjelp av en lege hvis du ikke har blitt diagnostisert med en tilstand, og du føler smerte , hevelse eller ømhet i mageområdet, eller hvis du oppdager blod i avføringen. Ikke legg dette av, ettersom tilstanden kan forverres og kan være livstruende. Ofte leger vil foreskrive antibiotika for å behandle infeksjonen. Ta antibiotika før de er alle borte, selv om symptomene rydde opp før du er ferdig med å ta alle pillene.
5

Bruk avføring myknere for å gjøre eliminering enklere, men unngå bruk av avføringsmidler med mindre de har fått foreskrevet av legen din.

helse

· Hvor trygt er Nexium for Long - Term bruk? 
· Gode ​​nyheter for kaffe Hounds: Dens faktisk bra for deg 
· 100 Calorie oppskrifter og 100 kalori måltider 
· Hvordan behandle en Colloid Cyste 
· PRP: Hope Eller Hype 
· Hvordan spise sunt Canned Foods 
· Grapefrukt og Cayenne Detox Diet 
· Informasjon om Shea Cocoa Butter 
· Behandling for postoperativ Kvinne urininkontinens 
· Hvordan bli kvitt Security Sjekk captchas på Facebook Uten Cell Phone