Medisiner for symptomer på Diverticulosis

Diverticulosis er tilstanden av å ha små, svulmende poser i tarmsystem. De posene som oftest forekommer i tykktarmen eller tykktarmen. Det er ikke uvanlig hos personer over 40 og blir enda mer vanlig med alderen. Mange ganger diverticulosis har ingen symptomer, men hvis det er symptomer, kosthold endringer og medisinering er nødvendig. Anti-Krampaktig Drugs

Anti-krampaktig medisiner er foreskrevet for å hjelpe med symptomer på diverticulosis. De redusere smerte forårsaket av muskelkramper.
Analgesics
p Hvis anti-spasmodics ikke fungerer, eller ikke er nok til å lindre smerter, er smertestillende vanligvis gitt. Disse kan være over-the-counter smertestillende midler som paracetamol, eller resepter som kodein, avhengig av alvorlighetsgraden av smertene.

Antiobiotics
p Hvis posene i tarmsystem som forårsaker diverticulosis blir smittet, blir det divertikulitt. Dette fører til mer alvorlige smerter og fordøyelsesproblemer. Antibiotika er foreskrevet for divertikulitt.
Supplements

I tillegg til fiber, er det andre kosttilskudd som brukes for symptomene på diverticulosis, som for eksempel glutamin, omega-3 fettsyrer og probiotika
Hensyn

Spise en høy fiber diett -. hvete, havre, kli, hele korn frokostblandinger, grønnsaker, frukt og belgfrukter - kan bidra til å lette symptomer på diverticulosis. Hvis symptomene plutselig økning i alvorlighetsgrad, bør du oppsøke lege.

helse

· Hvordan lage reishi ekstrakt 
· Finne The Right Hearing Aids In Atlanta 
· Breast Klump Informasjon 
· Anatomi av bihulene 
· Rettsmidler for en forstuet ankel 
· Hvordan overvinne en ekstrem frykt for Flying 
· Ekstreme Detox dietter 
· Hva er årsakene til nattesvette hos eldre? 
· Hvordan er Skallfasetter Montert? 
· Andre grunner for forkjølelsessår Foruten Herpes