Verbale metoder for kommunikasjon

Nonverbal metoder for kommunikasjon blir brukt av de mest primitive skapninger å formidle beskjeder. Menneskene begynte med dette ofte upresis måte å kommunisere på, men over tid, utviklet vi vokale lyder, eller tale, som tillot for klarere mening. Hva skjer, men hvis du er ute av stand til å produsere klar tale? Slik er tilfellet for mange med fysiske eller kognitive funksjonshemninger. Disse menneskene må kommunisere gjennom verbale metoder som er avanserte nok til å tillate komplekse sosiale interaksjon. Sign Language

Tegnspråk er en ikke-verbal kommunikasjonsform som gjør at en høring-eller talehemninger person til å "snakke" med sine hender. Det finnes mange former for tegnspråk, inkludert American Sign Language og signert engelsk. De fleste skjemaer inneholder en fonetisk alfabet og et leksikon med tegn som er spesifikke for et bestemt ord eller begrep.

Tegnspråk krever ingen spesialisert utstyr, og mange i hørselshemmede samfunnet se tegnspråk som sitt "språk, «en vesentlig del av deres unike kultur. Imidlertid krever tegnspråk at begge parter vet tegnspråk for kommunikasjonen skal være effektiv.
Picture Exchange-Communication System

Picture Exchange-Communication System (PECS) ble innført i 1985 for å hjelpe barn og voksne med tilstander som autisme. PECS bruker et styre eller en bok og et utvalg av bilder for å formidle ønsker og begjær. Å kommunisere, plasserer en person et bilde på den aktive linjen av styret og viser det til hvem de ønsker å kommunisere med.

PECS åpner for kommunikasjon med liten eller ingen lesing og verbale ferdigheter. Ofte PECS kan til og med forbedre verbal kommunikasjon ved å oppmuntre forsøk på å si et ord når du velger bilder. PECS er spesielt nyttig i å la en person gjøre valg i sitt eget liv. Omvendt, krever PECS et bilde for alle mulige valg.
Alternativ og supplerende kommunikasjon enheter

Mens skriving er en presis form for verbal kommunikasjon, er det sakte og krever visuell oppmerksomhet. Med skriving, er det umulig å ringe ut til noen eller holde en samtale der den andre personen ikke kan stoppe og lese (mens du kjører, for eksempel). Alternativ og supplerende kommunikasjon (AAC) enheter fungerer som å skrive, men de bruker elektronikk for å konvertere trykte eller skrevne ord eller bilder til tale. Har

De fleste datamaskiner de samme evner som AAC-enheter, men enhetene er mer kompakt og lettere å bære. Noen AAC-enheter krever ingen mulighet til å lese eller skrive, og i stedet bruke bilder på berøringsskjermer. Dessverre kan AAC enheter være dyrt og vanskelig å få tak i, og de tillater ikke for kommunikasjon med døve personer.

helse

· Hvordan Splint en brukket hånd 
· Slik unngår du at Proteinuria 
· Er det på tide å trimme ned fett? 
· Vekttap og trøstespising perspektivet til en hypnotisør I Albuquerque, NM 
· Design din egen tidsplan med Health Care Staffing 
· Arthritis Natural Pain Relief - Nyttige tips, er Dos and dont 
· Hvordan velge Shoe Setter inn for Back & Foot Pain 
· Lumbricals av foten 
· Hvordan redusere Osteoporose med Diet 
· HBOT behandling for diabetisk Wounds