Tegn og symptomer på kronisk hyperventilering

Kronisk hyperventilasjon er et problem, men kompliserende delen er at lidelsen er vanligvis et produkt av andre problemer i systemet. Antallet årsaker og symptomer på kronisk hyperventilering er enorm, og det kan være problematisk for personer som gjennomgår anstrengende aktiviteter som friidrett eller graviditet. Symptomer

mange symptomer på kronisk hyperventilering inkluderer: kortpustethet uten forklaring, gjentatt sukk eller gjesper, brystsmerter, hjertebank, svetting, besvimelse, svimmelhet, skjelving, utydelig tale og tretthet. De er alle konsekvenser av mangel på oksygen i systemet, som hyperventilerer vanligvis fører.
Relaterte symptomer

Innledende symptomer kan føre til sekundære symptomer, som kan diagnostiseres som problemer eller lidelser atskilt fra hyperventilering, i motsetning til bare konsekvensene av kronisk hyperventilering. Sekundære symptomer inkluderer: takykardi, kvalme eller irritabel tarm syndrom, betente ledd, seksuelle problemer, depresjon og andre fobier knyttet til angst. Disse symptomene er nesten alltid sammen med de mer vanlige tegn nevnt i § 1.

Effekter

Kroniske hyperventilering frarøver deler av kroppen av det oksygenet de trenger . Dette er grunnen til at problemer som spenner fra hjernen til baller av føttene kan være tegn på hyperventilering. Hyperventilering kan også provosere angst, som i sin tur driver kronisk hyperventilering i det som kan virke som en endeløs syklus. Kronisk hyperventilering også kan føre til ekstrem svimmelhet hos kvinner går gjennom fødsel.
Origin

Angst er ofte nevnt som en mulig årsaken til kronisk hyperventilering. Den ubevisste frykt for kvelning er en annen mulig årsak. Kronisk hyperventilering er alltid en utviklet sykdom. Fastsettelse av opprinnelsen av hyperventilering er viktig å bestemme en behandlingsmetode.
Behandling

Igjen, det avhenger av hva som forårsaker hyperventilering, men blant de mulige behandlinger tilgjengelig er anti-angst medisiner, biofeedback, puste og avslapping øvelser og psykoterapi. Pusteøvelser er en enkel hjemme rette du kan prøve hvis du tror du kan ha CHVS eller er nølende til å gå til legen.

helse

· Hvordan Tape en Lateral Ankel forstuing 
· Kronisk Acid Reflux 
· Hvordan å miste vekt som en modell 
· Leddgikt i Toes Symptomer 
· Effekter av cypermetrin 
· Livmor lidelser eller Premenstruelt syndrom årsaker og Natural Cure Of premenst…
· Hvordan bruke Food Grade Kiselgur på Sår 
· Vitaminer for voksne med ADHD 
· Smerte medisiner for hodepine 
· Årsaken til konstant trøtthet