Alkohol Demens Tegn og symptomer

Som i 2002, melder United States Department of Health and Human Services anslagsvis 22 millioner amerikanere ble klassifisert som alkoholavhengige, i alderen 12 år og eldre. Dens utbredelse strekker tvers av alle etniske og sosioøkonomiske linjer. De som har henga i overkant drikking over flere år risikerer å utvikle alkohol demens. Identifikasjon

Alkohol demens er en tilstand forårsaket av overdreven og langvarig alkoholforbruk som resulterer i problemer med hukommelse, læring og kognitive ferdigheter. Også kjent som Wernicke-Korsakoff Syndorme, innebærer denne tilstanden hjernen celleskader som er ytterligere forverret av underernæring forårsaket av dårlige matvaner. Syndromet er faktisk to syndromer i en der Wernickes sykdom har å gjøre med celleskade i hjernen og ryggmargen akkord, og gjennom andre områder av kroppen. Korsakoff syndrom er en psykose der skade på nervecellene gir opphav til problemer med hukommelse, intellekt og kognitive ferdigheter. Vitamin B-1 manglene er til stede som en følge av de dårlige matvaner som normalt følger overflødig alkoholbruk.
Funksjon

Virkningene av alkohol demens resultat fra den giftige virkning at alkohol har på nerveceller innenfor det sentrale nervesystemet. Når absorbert i blodet, det er effekter som er mest fremtredende i hjernen og leveren. Som leveren er ansvarlig metabolizing alkohol, kan overskytende forbruk føre til leversvikt. Skade på leveren bidrar også til virkningene alkohol har i hjernen. I tillegg til dårlig ernæring vaner, er kroppens evne til å absorbere vitamin B1 ytterligere hemmet av overdreven drikking. Dette vitaminet er viktig for nerve celle helse. Nevrotransmitter prosesser i hjernen blir endret som følge av overforbruk, som fører til varig skade som forblir lenge etter en person har sluttet å drikke.
Egenskaper

I motsetning til demens lidelser forårsaket av Alzheimers og Parkinsons sykdom, utvinning fra alkohol-indusert demens er mulig når forbruket er stoppet. Avholdenhet hindrer tilstanden blir gradvis verre, men skadene som allerede er skjedd kan være irreversible. Tegn på skade vanligvis vises i form av å ikke være i stand til å lære nye ting, problemer med resonnement, dårlig dømmekraft, og i noen tilfeller kan endringer i en persons samlede personlighet oppstår. Forvirring, frustrasjon og problemer med å huske tidligere hendelser er de mest fremtredende tegn på hjerneskade. Symptomer på overflødig alkoholbruk kan sees i tendensen til å si det samme om og om igjen om det skal stille et spørsmål, fortelle en historie, eller i samtalen. Når dette skjer, er personen helt uvitende om at de har gjentatt seg flere ganger.
Effekter

Personlighet endringer, kommunikasjonsproblemer, desorientering, og manglende evne til løse hverdagslige problemer er de vanligste symptomene på alkohol demens. Personlighet endringer kan omfatte paranoia, frykt for å være alene, humørsvingninger, mangel på generell følelsesmessig reaksjon eller sinne. Kommunikasjonsproblemer kan ta form av vanskeligheter med å bruke, eller finne ord, eller ikke være i stand til å følge med i en samtale. Forvirring kan forekomme i ikke å kunne holde rede på tid, ikke være i stand til å gjenkjenne kjente mennesker, eller å bli mistet i kjente steder. Vanskeligheter med problemløsning kan innebære å ikke kunne gjøre vanlige oppgaver, som ikke klarer å ta avgjørelser, eller problemer med å lage forbindelser mellom mennesker og hendelser.
Forebygging /løsning
< p> Behandle en person i den tidlige fasen av alkohol demens i stor grad øker hennes sjanse for å bli frisk. Avstå fra bruk av alkohol og spise et balansert kosthold er nødvendig for å gjenoppbygge kroppens funksjon nivå. Vitamin B1 kosttilskudd er også anbefalt å etterfylle nerveceller i hjernen. Behandling av eventuelle eksisterende medisinske tilstander, som hypoksi (nedsatt oksygen sirkulasjon), vil infeksjoner, depresjon, anemi eller andre psykiatriske tilstander ytterligere forbedre en persons gjenopprettingen. Til syvende og sist, nærmer behandling fokusere på å håndtere symptomer på sykdommen. Som foreløpig ingen spesifikke medisiner eller teknikker eksisterer for å behandle virkningene av alkohol demens. Støttegrupper og terapi for å hjelpe personer omstille til hverdagen.

helse

· Slik fjerner en liten Tick 
· Hvordan bruke Wii Fit å miste vekt 
· Hvordan hjelpe tennene etter Ikke Børsting 
· Hvordan å lindre hodepine 
· Healthy Living som en Ayurveda School Of Thought 
· Hvordan å finne de laveste synsundersøkelse Prisene 
· Tegn og symptomer på HIV i de første månedene 
· Slik kalibrerer en Kitchen Aid Oven Thermostat
· Anti cellulitt kremer:? Fungerer de og de er verdt det 
· Slik Cure Neck Utslett