Hva er et atypisk migrene?

Ifølge United States National Library of Medicine, hodepine er en av de vanligste helseplager. Et atypisk migrene er en migrene som ikke er ledsaget av typiske migrene symptomer. Typer

Migrene hodepine er klassifisert i to typer, typiske og atypiske. Typiske migrene begynne med synsforstyrrelser, kalles en aura. Hodepine som følger er alvorlig og vanligvis ensidig, og kan være ledsaget av kvalme og oppkast. Følsomhet for lys, lyd og fysisk aktivitet er vanlige symptomer. Atypisk migrene innebære noen, men ikke alle elementene i typiske migrene.
Effekter

Atypisk migrene kan involvere hele hodet, i stedet for bare én side. De kan inneholde korte men alvorlige neurologiske symptomer, slik som paralyzation av en side av kroppen. Atypisk migrene noen ganger til stede med typiske migrene symptomer som synsforstyrrelser og kvalme, men ingen hodepine.

Teorier /Spekulasjoner

Årsaken til atypiske migrene er ikke kjent. Leger spekulerer i at migrene begynne når blodkarene i hjernen constrict eller krampe, noe som resulterer i nedsatt blodtilførsel til deler av hjernen. Etter krampe, blodårene reagere med utvidelse, som kulminerte i en akutt hodepine.
Behandling

Atypisk migrene kan behandles på en episode-by-episode basis, med medikamenter som reduserer alvorlighetsgraden og varigheten av symptomene. De kan også behandles med medisiner tatt daglig for å forebygge episoder.
Hensyn

Atypisk migrene kan utløses av stress, bestemte matvarer, tilsetningsstoffer som MSG, røyking eller alkohol.

helse

· HLR Rules 
· Yoga Accessories lindre ryggsmerter 
· Vet du Naturlig rettsmidler og behandling for rosacea? 
· Hvordan redusere magesyre 
· Forhøyet WBC og autoimmun sykdom 
· Styrke hjertet med Hawthorn Berry 
· Standard for sikkerhet Øye dusj 
· Akupressur Teknikker for interstitiell cystitt 
· Hvordan øke blodtrykket naturlig 
· Hvordan behandle Hallux valgus Problemer