Slik behandler glaukom

Grønn stær er en øyesykdom der trykket av væske i øyet er unormalt høy. Det kan være forårsaket av en medfødt defekt i øyet, skade eller en rekke medisinske tilstander. Det som gjør glaukom en alvorlig medisinsk tilstand er at høy øyet væsketrykket fører til varig skade på synsnerven som resulterer i tap av syn, og hvis den ikke behandles kan føre til blindhet. Grønn stær er lumske fordi det er vanligvis ingen symptomer før alvorlig skade på visjonen allerede har skjedd, så det er viktig å spørre øyelegen å gjøre et øye press sjekk hver gang du har øynene undersøkt. Den gode nyheten er at glaukom er mulig å behandle, og du kan administrere glaukom og bevare hele eller mesteparten av den gjenværende syne i flere tiår i de fleste tilfeller. Du trenger
regelmessige undersøkelser av øyelege
foreskrevet medisiner
Hjelpemidler (hvis nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

planlegge regelmessige synsundersøkelser med legen din. Glaukom kan kontrolleres med medisiner, kirurgi eller en kombinasjon av de to. Likevel endringer i øynene skje over tid, og kan påvirke trykket i øynene dine. Regelmessige synsundersøkelser vil fange eventuelle endringer før de er sannsynlig å gjøre betydelige ytterligere skade på synet.
2

Opprettholde en streng diett når det gjelder å ta noen reseptbelagte medisiner (vanligvis disse er i form av øyedråper). Medisiner for glaukom må tas minst en gang og vanligvis to til fire ganger om dagen, så vil du være ansvarlig for selv-medisinering. Det er helt avgjørende at du setter dette som førsteprioritet og har en vanlig hverdag for å ta disse medisinene. Heldigvis, med moderne legemidler i form av øyedråper, dette tar bare et minutt og kan gjøres hvor som helst og sjelden forstyrrer andre aktiviteter.
3

Sjekk din diett, spesielt inntaket av væsker. Drikker store mengder koffeinholdige drikker vil tendere til å øke trykk i øyet. Du bør også spise en diett som er hensiktsmessig for å kontrollere høyt blodtrykk. De samme matvarene som vil heve blodtrykket vil også en tendens til å øke trykk i øyet.
4

Exercise riktig. Ikke følger en vektløfting rutine med mindre du har godkjenning av din øyelege. Normalt bare bruk av lette vekter er anbefalt. Den intense innsats som kreves for å løfte tunge vekter kan føre til en "press spike" som kan ødelegge synsnerven. Imidlertid er regelmessig aerob trening (gåing, løping, etc.) en måte å bidra til å holde øye trykket ned naturlig. Akkurat som med blodtrykk, opprettholde god kardiovaskulær fitness bidrar til å holde tallene nede.
5

Bruk hensiktsmessige hjelpemidler hvis du har lidd betydelige skader på synsnerven. For mange er dette en viktig strategi for å håndtere glaukom. Tekniske hjelpemidler er en enhet eller overnatting som vil gjøre deg i stand til å utføre normale aktiviteter til tross for et tap av syn. Disse kan være så enkelt som et par lesebriller eller ved hjelp av en stor skrift for datautskrifter. Andre tekniske hjelpemidler inkluderer spesiell programvare for å forstørre dataskjermen skjermer, lese tekst på skjermen ut høyt og spesielle CCTV systemer (CCTVs) som vil foredle vanlige trykte bøker. Moderne teknologi er nå så avansert at noen utøvere med synstap bruk lydutgang kikkertsikter å konkurrere i bueskyting og rifle blinkskyting. Endelig er det nasjonale biblioteker av lydbøker (lydbøker) er tilgjengelig gratis. Selv alvorlig synstap trenger ikke å stoppe deg fra å lede et fullverdig liv.

helse

· Slik Spot Fluid på Lung Symptomer 
· Slik Cure Parkinsons sykdom 
· Hvordan beregne Body Fat Online 
· Utslett og endringer i Melanin
· Hjem rette for Neck Nerve Impingement 
· Naturlige behandlinger for prostata kreft 
· Hjem tiltak for forebygging av nyrestein 
· Bedre måter for bedre søvn 
· Hvordan få Reseptbelagte medisiner for lave eller ingen kostnader 
· Medisinske ressurser: Looking For relevant informasjon