Symptomer på et humant papillomavirus Infeksjon

humant papillomavirus, eller HPV, er den mest vanlige av alle seksuelt overførbare sykdommer eller infeksjoner. På grunn av at mange mennesker avfeie tilstanden som ufarlig. Og mens det er en god del mennesker med HPV som aldri opplever bivirkninger, er det fortsatt noe du bør være klar over og ta skritt for å hindre. En del av det forebyggende arbeidet er å forstå symptomene på infeksjonen, slik at du kan søke behandling umiddelbart. Ingen symptomer

En ting som kompliserer påvisning av HPV er det faktum at mange mennesker ikke lider av noen symptomer i det hele tatt. Faktisk kan de aldri vet de har det og aldri utvikle noen negative effekter av det. Så får regelmessige helseundersøkelser kan hjelpe deg å avgjøre om du har HPV, og hvis noen løpet av behandling er nødvendig.
Kjønnsvorter

Noen mennesker med HPV vil legge merke til at de utvikle støt på sine kjønnsorganer. Dette er kjønnsvorter og de vanligvis vises i klynger av små humper. De kan dukke opp omtrent hvor som helst på eller rundt kjønnsorganene inkludert i skjeden eller på vulva, cervix, penis, pungen, anus og lår. Disse vortene kan opptrer som enkelte støt eller som flate røde flekker. De kan være store eller små, og de kan opptre noen uker etter eksponering for HPV eller måneder senere. Det avhenger bare av den personen og deres enkelt tilfelle.
Livmorhalskreft

Mens livmorhalskreft er ofte et resultat av HPV, er det vanskelig å legge merke til dens symptomer før sykdommen har kommet til mer avanserte stadier. Noen av disse symptomene er blødning, smerter i bekkenet og blødning etter sex. Men noen ganger, det viser ikke noen symptomer i det hele tatt. Regelmessige helseundersøkelser, for eksempel celleprøver, er svært viktig for din generelle velvære.
Vaginal eller Penis Kreft

HPV kan forårsake andre typer kreft også , inkludert de av alle deler av kjønnsorganene inkludert kreft i vagina, vulva, penis og anus. Overraskende, kanskje til og med disse kreftformene ikke har symptomer før de har kommet til senere stadier. Men kanskje unormal vekst, klumper, misfarging av huden eller rødhet være symptomer og bør sjekkes ut av legen din med en gang.
Unormal celleprøve

kvinner som gjør ikke viser tegn til HPV, kan deres eneste detektor være en unormal celleprøve, noe som ville vise tilstedeværelse av viruset. Selv om ikke teknisk sett et symptom, kvalifiserer det i dette tilfellet fordi du arbeider med en tilstand som kan være uten symptomer før mer alvorlige effekter utvikle.

helse

· Hva er Spiriva HandiHaler? 
· Winter Beauty And Skin Care Tips 
· Hva er forskjellen mellom akutt og kronisk smerte? 
· Risiko Fra Ultralyd Therapy 
· Er Niobium Toxic ? 
· Rask lindring av hodepine 
· Symptomer på hjertesykdom i Unge kvinner 
· Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter 
· Behandlinger for nakke senebetennelse 
· Øvelser for å forbedre fleksibiliteten