Slik Cure Gardnerella

Gardnerella vaginalis er en bakterie som smitter det kvinnelige kjønnsorgan og fører til en fishy lukt og en grå eller gul utflod. Bakteriene er den vanligste årsak til bakteriell vaginosis, som er forbundet med en økt risiko for bekken inflammatorisk sykdom og andre lidelser. Det er viktig å kurere Gardnerella før det oppstår komplikasjoner. Du trenger:
Over-the-counter Dusj, hvis ønskelig
Vis flere instruksjoner
en

oral metronidazol i fem til sju dager å rydde opp en Gardnerella infeksjon i en voksen. Metronidazol er også tilgjengelig i krem ​​og gel form. Imidlertid bør dette legemidlet unngås under tidlig graviditet og amming.
2

Fortell noen seksuelle partnere om infeksjon, slik at de kan også bli behandlet. Gardnerella vaginalis kan være seksuelt overført, selv om noen kvinner utvikler infeksjonen uten seksuell aktivitet.
3

Unngå alkoholholdige drikker mens du tar metronidazol, som medisinering fører til en intoleranse overfor alkohol.

4

Bruk en over-the-counter douche å redusere lukt forbundet med Gardnerella mens du venter på medisiner for å fjerne infeksjonen. Skylling vil behandle bakteriell infeksjon, men det kan redusere symptomene under behandlingen. I noen tilfeller kan imidlertid skylling forverre bakteriell vaginose, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

helse

· USDA Inspeksjon Krav 
· Stopp Overgangsplager i deres spor 
· Respiratory Problemer med brystimplantater 
· Vanlige Oral Bekymringer 
· Riktig måte å sove på en Memory Foam Pillow 
· Hvordan akter jeg ikke karbohydrater for vekttap? 
· Hvordan lage silaniserte ampuller 
· Når bør du teste for graviditet med en uregelmessig periode? 
· Tourmaline Healing Egenskaper 
· Øvelser for Lindrende Isjias