Sulbactam Side Effects

Sulbactam er et stoff som brukes til å behandle en rekke infeksjoner som for eksempel hudinfeksjoner, gynekologiske infeksjoner eller infeksjoner i underlivet. Denne medisinen brukes sammen med ampicillin, også et stoff som brukes til å bekjempe infeksjoner forårsaket av bakterier. Sulbctam kan gis oralt eller, i de fleste tilfeller gjennom injeksjoner. Mange milde til alvorlige bivirkninger er forbundet med sulbactam. Allergisk reaksjon

For de som behandles med sulbactam, alvorlige allergiske reaksjoner er mulig. Som rapportert av drugs.com, symptomer på en alvorlig allergisk reaksjon inkluderer pustevansker, brystsmerter, utslett, elveblest, kløe, hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge, blodig avføring, alvorlig diaré, frysninger og feber. Andre indikatorer er kraftig oppkast og urolig mage, magesmerter, kramper, uvanlige blåmerker og blødninger, vaginal irritasjon, vaginal utflod, betennelse i blodårene, ømhet av årer og hvite flekker i munnen.
Bivirkninger : Lokal /Gastrointestinal

Drugs.com forklarer at vanlige lokale bivirkninger er smerter ved intramuskulære injeksjonsstedet og hevelse av venen og smerte ved intravenøs injeksjonsstedet. Rapporterte gastrointestinale bivirkninger har inkludert diaré, kvalme, oppkast og gass, og svelling av tungen. Disse bivirkningene ble sjelden rapportert av de som bruker sulbactam. Andre sjeldne bivirkninger er pankreatitt, betennelse i slimhinnen i magen, stomatitt, svart og hårete tunge og betennelse i tynntarmen

bivirkninger:. Overfølsomhet /Dermatologic

Mange pasienter har rapportert å være overfølsom for å ta dette stoffet. Slike overfølsomhetsreaksjoner saker har tatt med utslett, kløe, lavt blodtrykk, ødem, eosinofili, rask pust, livstruende allergisk reaksjon (anafylaksi), Stevens-Johnson syndrom og visse nyresykdommer. Dermatologiske bivirkninger, som forklart av drugs.com, er eksem, tørr hud, allergisk reaksjon som forårsaker kløe, frysninger, feber og leddsmerter og flekker (rød farge) på overflaten av huden.

Bivirkninger: Nervous System /Hematologic

Ifølge drugs.com, er det mange mild til alvorlig nervesystemet og hematologisk bivirkninger som har påvirket mange pasienter. Nevrologiske bivirkninger inkludert anfall hos pasienter som er meget syke og, i noen tilfeller, nevrotoksisitet. Drugs.com sier at hematologisk bivirkninger er reduksjon og økning i hemoglobin, hematokrit, røde blodceller, nøytrofile, blodplater og lymfocytter. Anemi, lave nivåer av blodplater og en nedgang i den hvite blodlegemer, er også mulig.
Andre bivirkninger

Nedsatt bivirkninger er også rapportert. Drugs.com sier at i sjeldne tilfeller har hepatitt skjedd, men øker i "AST (SGOT), ALT (SGPT), alkalisk fosfatase og LDH" er vanlig. Økte nivåer av disse enzymer angir at det kan være skade på leveren eller omliggende muskler. Urin bivirkninger er også mulig og inkluderer problemer med vannlating, smertefull vannlating, blod i urin og urin hyaline kaster. Neseblod, hevelse i ansiktet, hevelse i svelg (forårsaker vanskeligheter med å svelge) og frysninger er andre bivirkninger som har blitt opplevd av de som tar sulbactam.

helse

· MiracleBurn Side Effects 
· Preop Bariatric Diet 
· Den riktige måten å spise en hel Lobster
· Typer kreft relatert til sukker erstatter 
· The Black Widow Spider Sammenlignet med Redback Spider
· Hvordan å Identifisere symptomer på en Thyroid Disorder (Hyperthyroid og Hypot…
· Financial Assistance for Drug & Alcohol Treatment 
· Hvordan identifisere symptomer på avføringsmiddel misbruk 
· Tegn og symptomer på HIV Cold Symptomer 
· De typer celler i Nematodes