Fakta om tenåringer og aids

HIV /AIDS er en global helseproblem som kan påvirke folk i alle aldre . Tenåringer er i en alder da de kan engasjere seg i risikoatferd for overføring for første gang , og de bør ta skritt for å beskytte seg selv og andre. Overføring

Tenåringer er i faresonen for å pådra HIV ved ubeskyttet vaginal, anal og oral sex, og gjennom å dele stoffet parapheralia , inkludert sprøyter og sprekk rør .
Prevention < br > med

Tenåringer bør bruke kondom for samleie og munnsex og dental demninger for cunnilingus å redusere risikoen for seksuell overføring . Legemiddeltilbehør bør steriliseres og ikke delt.

Testing

Tenåringer som mener de har vært utsatt for HIV bør oppsøke testing ( se Ressurser for å finne HIV testing nettsteder) . Tenåringer bør være oppmerksom på at enkelte testsenter kan kreve en forelder samtykke til testing.
Utbredelse
p Det er 2 millioner mennesker under 15 år som er HIV -positive , ifølge Avert.org . Infeksjon priser for tenåringer er lavere enn i andre aldersgrupper , men disse prisene har også holdt seg bra de siste årene , ifølge CDC .
Utdanning

pedagogiske ressurser om HIV /AIDS er avhengig av statlige lover om seksualundervisning i skolen.

helse

· Breast Cancer Faktaark 
· Naturlige metoder for å fjerne vorter i personvernet ditt eget hjem 
· Problemer med en høy-protein diett 
· Vitaminer som er avgjørende for Skin 
· Hjelpe barn å være sunn 
· Hvordan finne en Dr. Oz Diet Buddy 
· Hvordan å forkorte din menstruasjonssyklus 
· Lavt antall blodplater & Down syndrom 
· How To Lose Cellulite For Good 
· The Abs Diet Exposed!