Effekten av koffein på migrene hodepine

The National Headache Foundation definerer migrene som en betingelse når enkeltpersoner tåle alvorlig hodepine. Den pulserende smerter oppstår vanligvis på den ene siden av hodet og blir så intens at det påvirker folks dagligliv. Det har blitt rapportert at koffein har positive og negative effekter på de personer som lider av migrene. Overdreven forbruk

En av effektene av koffein på migrene oppstår når enkeltpersoner brått stoppe inntak av koffein. De kan oppleve bankende smerte for en mye som en uke før tilbaketrekning symptomene avta.
Sjokolade

Drikkevarer er ikke de eneste måtene koffein kommer inn i kroppen. Personer som er utsatt for migrene kan også lider av sjokolade-indusert migrene.

Blodkar

Forskning fra Cleveland Clinic sier at blodårene blir følsomme til koffein, forårsaker migrene.
Behandling av migrene hodepine

Koffein kan ha en positiv effekt på migrene også. Som en smertestillende, er koffein en av hovedingrediensene i smertestillende medikamenter, for eksempel ibuprofen, naproxen og acetylsalisylsyre.
Absorpsjon

kombinere koffein med smertestillende hjelper kroppen absorbere medisinering, noe som letter smerten raskere og redusere mengden av medikamenter. Drikker en koffeinholdige drikke med smertestillende produserer de samme raske resultater.

helse

· Hvordan leve med RSD 
· Levothroid Side Effects 
· Hvordan håndtere spiral Problemer 
· Ting som forårsake etseskader 
· Hvordan behandle polycystisk ovariesyndrom 
· Hvordan Gi Heimlich til et barn 
· Stor Cell Lung Cancer Treatment 
· Hvordan å miste vekt som en Teen 
· Hvordan unngå komplikasjoner etter Gastric Bypass Surgery 
· Liste over Sykehus i Maryland