Hva er noen botemidler for acid reflux?

Acid reflux, eller gastroesophogeal reflux (GED), er en vanlig foreteelse hvor muskelen som åpner og lukker nederst i spiserøret for å la mat i og holde fordøyelsesenzymer juice eller syrer ut gjør ikke fungerer som det skal. Noen av de fordøyelsessafter fra magen gå tilbake opp i spiserøret, og skaper halsbrann og en bitter smak i den bakre delen av munnen. Funksjoner

Når acid reflux skjer to ganger eller mer per uke i mer enn seks måneder, tilstanden endres til gastroøsofageal refluks, eller GERD. GERD kan oppstå i alle aldre, men muskelen involvert, kalt LES, er ofte slitt ned hos friske personer over 50 år gammel, noe som gjør GER eller GERD mer vanlig som folk blir eldre. Det viktigste symptomet på acid reflux er halsbrann, men noen mennesker med syre reflux aldri oppleve halsbrann. Sine symptomer inkluderer en tørr hoste, astma lignende symptomer eller problemer med å svelge.
Livsstilsendringer

Det første kurset av handlingen i herding acid reflux, ifølge National Digestive Diseases Clearinghouse, er å gjøre endringer i livsstil. Hvis du røyker, slutte å røyke. Unngå mat og drikke som forverrer symptomene - kullsyreholdige brus, koffein, tomat juice, sjokolade, sitrusfrukter, hvitløk, løk og mynte og fet og stekt mat. Gå ned i vekt hvis du er overvektig. Spis små, hyppige måltider, og unngå å ligge nede i tre timer etter å ha spist. Du kan også prøve å holde hodet hevet mens du sover og iført vide klær.

Medisiner

For mild syre reflux, over-the-counter medisiner basert på mineralene magnesium, aluminium og kalsium er brukt. Det er få bivirkninger, men magnesium kan føre til diaré og aluminium og kalsium kan både føre til forstoppelse. På grunn av dette, er de mineraler ofte kombinert i formler for å balansere påvirkningen. Disse medikamentene er vanlig og kjent som syrenøytraliserende midler, fordi de opptrer ved nøytralisering av syre i magen. Andre former for medisiner inkluderer skummidler som dekker dine mageinnhold å hindre acid reflux, H2-blokkere som jobber i om lag 50 prosent av personene som bruker dem og protonpumpehemmere, som fungerer bedre enn H2-blokkere og også helbrede spiserøret i nesten alle som har GERD. Prokinetics styrke LES og hjelpe magen tømmes raskere, men har mange bivirkninger. Vanligvis stoffene brukes i kombinasjon for best effekt.
Kirurgi

Kirurgi kan kalles for hvis symptomene ikke bedres fra medisiner og endringer i livsstil. Kirurgi kan også være et alternativ å stoppe en levetid bruk av medisiner. Den vanligste operasjonen kalles fundoplication, der den øvre delen av magen er pakket rundt LES, styrke sphincter. Det er en trygg prosedyre, og pasientene kan vanligvis gå tilbake til arbeid i to til tre uker. Endoskopisk teknikker enten lage folder i LES eller brenne les for å produsere arrdannelse. De langsiktige effektene av endoskopisk teknikker er ukjent.
Hensyn

En helt nøyaktig diagnostisk verktøy for GERD finnes ikke. Det er ikke noe bevis på at eksponering for syre i den nedre øsofagus forårsaker skade på slimhinnen. Du kan ha syre reflux uten å ha halsbrann, selv om halsbrann er det vanligste symptomet. Ved hjelp av syrenøytraliserende midler for mer enn to uker er et tegn på at tilstanden er mer alvorlig og krever ulik behandling.

helse

· Hvordan kan du få vekt med et høyt stoffskifte? 
· Ufrivillig barnløshet Før Prostata Stråling 
· Infant Screening anbefales for å oppdage hørselstap Of Babies 
· Om tenuate for Weight Loss 
· Hvordan Kjemp med HMO din 
· Homeopati rettsmidler til leveren 
· Alternativer til Styrofoam 
· Slik utfører du en Peribulbar Block 
· Slik unngår du at Crohns sykdom 
· Den raskeste Cardio Økter Ever