Hva du skal ta for Gass og magetrøbbel

Alle går inn gass og mage problemer på enkelte punkt. Det er ubehagelig, pinlig og ofte kommer på et uheldig tidspunkt. Hva om du ikke har fått tid til smertene? Heldigvis vet moderne medisin mye om dette problemet, og du har en rekke valg. Takle Acid

Fordøyelsesvæsker i magen inneholder mye saltsyre, eller HCL. Hvis du spiser fet mat eller mye rødt kjøtt, kan du finne deg overproduce HCL og magen gjør vondt fordi det har blitt for syrlig. For mange mennesker, nerver og stress også føre til det samme - overproduksjon av mage juice. Dette kan føre til surhet, magesmerter, magesår og sure oppstøt, også kjent som halsbrann
p Hvis du mistenker magetrøbbel kommer -. Hvis du har en nervøs mage - medisiner som tagamet, Zantac, Pepcid AC og Axid er tilgjengelige i både reseptbelagte og over-the-counter former. Disse stoffene blokkerer histamin 2, den kjemiske i kroppen som utløser magesyre produksjon. Reseptbelagte legemidler som Nexium og Prevacid også redusere syre produksjon og er oftere brukt til å behandle acid reflux problemer.

Men hva hvis syre allerede er der? Det er da enkle over-the-counter og selv hjem rettsmidler kan være effektive. Enkel natron - den viktigste ingrediensen i Alka Seltzer og det eneste stoffet i natron - nøytraliserer syre raskt. Bare legg enten til vann og drikke for raske resultater. Andre syrenøytraliserende produkter som tums og Rolaids avhengige av kalsiumkarbonat - som gir lignende resultater
Gass

Forebygge smerte av magesyre og fordøyelsesbesvær ikke nødvendigvis forholde seg. med spørsmål om gass. Å kvitte seg med trykket, oppblåsthet, flatulens og smerter forbundet med gass, prøv simethicone. Simethicone er den primære aktive ingrediensen i over skranke medisiner som Phazyme, gass-X, og Mylanta. Aktivt kull tabletter, tilgjengelig i de fleste helse og naturlig mat butikker, kan også redusere gass.

Mentol i peppermynte olje kan redusere spasmer i fordøyelsessystemet og kan derfor bidra til å avlaste noe av presset og smerten forbundet med gass . Bare drikke naturlig peppermynte te. Imidlertid kan peppermynteolje ikke være nyttig for en svært sure magen og kan forverre problemene for dem som opplever halsbrann.

Behandlinger også eksisterer for å hindre at gass. For de med laktoseintoleranse, ved hjelp av en laktase produkt som Lactaid kan hindre gassen i forbindelse med inntak av meieriprodukter. Laktase leveres nå i dråper og piller samt i Lactaid meieriprodukter. Tilsvarende er Beano et produkt som bruker enzymer for å hindre at gass som kan skyldes inntak av bønner, belgfrukter og svært fibrøs grønnsaker.
Common Sense

Mageproblemer og gass har mange årsaker. Forstå hva som går galt er avgjørende for å ta gode valg om en behandling eller en forebygging. Syrenøytraliserende midler kan ikke være et passende valg for noen med mageproblemer i forbindelse med matforgiftning eller influensa. Magesmerter og gass i kombinasjon med andre faktorer kan være en indikator på en mild hjerteinfarkt.

Sørg for å vite hva som skjer med kroppen din før du velger et kurs for behandling. Og mens vi ofte behandling magesyke og gass som mindre dagligdagse hendelser, skader det aldri å oppsøke lege for medisinsk veiledning.

helse

· Voksen barnehage Assessment Procedures 
· Hydrating Facial Mask: Moisturizing Secret For menn og kvinner 
· Hvorfor Årsak Regn leddsmerter? 
· Innbytte og balanse: Nøkkelen til Kontrollert Vekt 
· Misteltein for behandling av kreft 
· Hvordan Wear Kontakter etter katarakt kirurgi 
· All Star Abs: Nøkkelen til en perfekt mage 
· Hvordan å behandle barn med ADD Uten Medicine 
· Hvordan Naturligvis Fjern åreknuter 
· Hvordan bruke naturlig progesteron krem ​​