Medisinbruk for GERD

gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er forårsaket av en tilbakestrømning av næringsmidler og fordøyelsessafter i spiserøret på grunn av ventilen mellom magen og enden av spiserøret ikke lukker tett nok. GERD forårsaker langvarig halsbrann og irritasjon i spiserøret. Over tid kan spiserøret utvikle sår kalles magesår og begynne å begrense. Pasienter som lider av GERD kan ta flere ulike over-the-counter og reseptbelagte medisiner for å lette symptomene og hindre komplikasjoner. Hensyn

Milde eller sjeldne GERD symptomer er vanligvis best behandles med over-the-counter medisiner. Reseptbelagte medisiner er nødvendig for mer alvorlige symptomer og for pasienter som bruker over-the-counter medisiner for GERD symptomer i mer enn to uker. Noen GERD pasienter må ta medisiner daglig, mens andre er i stand til å behandle symptomer som de oppstår. Mange GERD lider trenger å ta medisiner i lang tid, noen ganger for livet, fordi symptomene en tendens til å komme tilbake hvis medisinen er stoppet.
Antacids

Over-the- reseptfrie syrenøytraliserende midler, for eksempel Rolaids, Mylanta eller tums, er vanligvis en av de første medisiner legene anbefaler for GERD pasienter for å kontrollere symptomene. Syrenøytraliserende midler lindre symptomene raskt og er et godt valg for pasienter som er i stand til å medisinere bare når de opplever GERD symptomer. De syrenøytraliserende midler bruker en kombinasjon av magnesium, kalsium og aluminium for å nøytralisere magesyre. Syrenøytraliserende midler kan ha bivirkninger. Magnesium kan forårsake diaré og aluminium kan føre til forstoppelse, så de to saltene er ofte kombinert for å balansere gastrointestinale bivirkninger.

H2-blokkere

H2-blokkere er tilgjengelige i over-the-counter og reseptbelagte former. De virker ved å redusere mengden av syre i magen. H2-blokkere kan være nyttig for pasienter med GERD er ikke kontrollert effektivt av syrenøytraliserende midler. Vanlige syre reduksjoner for GERD pasienter omfatter Axid, Pepcid, tagamet og Zantac. Prøv over-the-counter H2-blokkere før man vurderer en reseptbelagte medisiner, som reseptfrie styrke kombinert med diett og livsstil endringer arbeider for å kontrollere GERD symptomer i mange mennesker. De vanligste bivirkningene av H2-blokkere er magesmerter, forstoppelse, diaré, kvalme, hodepine, svimmelhet, utslett og sår hals.
Protonpumpehemmere

Proton pumpe hemmere er reseptbelagte medisiner som vanligvis tas daglig, som Nexium, prilosec, Protonix, Prevacid og Aciphex. Som H2-blokkere, protonpumpe-inhibitorer virker ved å senke mengden av tilstedeværende syre i magen. Protonpumpehemmere er nyttig i å kontrollere GERD symptomer hos pasienter som har funnet H2-blokkere for å være mislykket og for mennesker som opplever alvorlige GERD symptomer. Prilosec har en reseptfrie versjon som GERD pasienter ikke bør bruke mer enn to uker uten å se en lege. De vanligste bivirkninger forbundet med protonpumpehemmere er diaré, forstoppelse, kvalme, magesmerter og hodepine.

helse

· Ting du bør vite om Multivitaminer 
· Hvordan Clean ører Med Candle Wax 
· Hvordan bruke Trening for å forebygge hodepine 
· Slik unngår Chemical Burns 
· Faktorer å vurdere når Kjøpe Children S Eyewear 
· Hvordan rense Tourmaline 
· Hvordan er HMS Tall Assigned? 
· Hvordan ADHD Kan påvirker den psykiske helsen til barn yngre enn 7? 
· Behandling for Tonsillar Cancer 
· De 3 beste mageøvelser