Desinfeksjonsmidler som ødelegger Hep B

Hepatitt B er en smittsom leversykdom forårsaket av hepatitt B-viruset. Det er kjent som en "innhyllet virus", som betyr den har en ytre innpakningen, ifølge National Caner Institute. Infeksjon oppstår når viruset kommer inn i blodbanen og når leveren. Hepatitt B smitter gjennom direkte kontakt med infisert blod og spytt og ved ubeskyttet sex og morsmelk. Hepatitt B kan drepes ved flere typer desinfeksjonsmidler. Høyt nivå Desinfeksjonsmidler

High-level desinfeksjonsmidler brukes vanligvis i en helse-omsorg setting. Hydrogenperoksid er en høy-nivå desinfeksjonsmiddel som er effektiv i å ødelegge hepatitt B, men i henhold til BC Center for Disease Control, produsenter av hydrogenperoksyd advare at den krever kontakt i minst fem minutter for å være effektive. Hydrogen peroxide sammen med pereddiksyre har høye desinfiserende egenskaper. Produsenter av denne blandingen har funnet ut at alle mikroorganismer unntatt bakteriesporer, blir ødelagt innen 20 minutters kontakt med denne løsningen. Pereddiksyre er også effektiv på å drepe virus som hepatitt B på egen hånd, men er ustabil, spesielt når utvannet.

Gluteraldehydes er høyt nivå desinfeksjonsmidler som dreper virus som hepatitt B. De kan være svært giftige og bør bare brukes av medisinske fagfolk til å sterilisere medisinsk utstyr. Ortho-ftalaldehyd (OPA) ligner på gluteraldehyde, men dens lukt er svak og ikke irriterende for nese eller øyne.

Formaldehyd er et høyt nivå desinfeksjonsmiddel ofte brukt som en vann-basert løsning som kalles formalin (37 % formaldehyd). Denne løsningen vil drepe hepatitt B virus sammen med flere andre virus, sopp og sporer. Vanligvis bruker av formaldehyd er også begrenset til medisinske innstillinger.
Middels nivå Desinfeksjonsmidler

Mellomaktivt desinfeksjonsmidler dreper vegetative bakterier, virus og sopp. Etyl og isopropylalkohol er middels nivå desinfeksjonsmidler effektive i å drepe kappekledde virus som hepatitt B. Den tiden som trengs for å drepe bakterier og virus er vanskelig å oppnå fordi alkohol fordamper raskt. BC Center for Disease Control anbefaler fordype elementet krever desinfeksjon i alkohol.

Hypokloritter, som klorin, er hurtigvirkende middels nivå desinfeksjonsmidler som er best brukt til å desinfisere overflater, som de kan brenne huden og øyne. For å få mest effekt fra hypokloritter, må de holde seg på overflater i flere minutter.

Annen vanlig middels nivå desinfeksjonsmiddel er jod og jodoforer. Jod tinkturer, som er oppløst i alkohol, har begrenset rengjøring evne. De er effektive i å drepe hepatitt B-virus, men krever en lang kontakttid og flere programmer kan være nødvendig.
Low-Level Desinfeksjonsmidler

Low-nivå desinfeksjonsmidler dreper vegetative (dyrket i rik, fuktig jord) bakterier, sopp og innkapslede virus. De er vanligvis brukt til å rense husholdningenes overflater. Fenol, er en ingrediens som finnes i munnskyllevann og hånd såper, den aktive ingrediensen i husholdningenes desinfeksjonsmidler som Lysol. Fenoliske desinfeksjonsmidler er effektive i å drepe hepatitt B-virus og er trygge å bruke. Langvarig kontakt med huden kan forårsake irritasjon.

Kvartære ammonium (QA) forbindelser er en annen type lavt nivå desinfeksjonsmiddel, men er ineffektive som antiseptiske midler på hud og vev. QA desinfeksjonsmidler blir ofte formulert som ammoniumklorid og er effektive i å drepe den hepatitt B-virus. De har lav toksisitet, men kan irritere huden etter langvarig kontakt. Disse desinfeksjonsmidler kan brukes i hjemmet desinfisering av overflater som gulv, møbler og vegger.

helse

· Hvordan finne en Barnepsykolog 
· Hvordan finne Relief Fra Hives eller blemmer 
· Dental Implant Produsenter: Hva er forskjellen 
· Hvordan bli kvitt en kald in a Day 
· Natural Cures for Bloating
· Hvordan Destillere Peppermynteolje 
· Bivirkninger av kolesterolsenkende medisiner 
· Bli kvitt Fat At Laguna Niguel Fitness Boot Camp 
· Hva betyr en Tornado Watch? 
· Om adenoidectomy Prosedyrer