Suppressiv behandling for Herpes

herpes, i tillegg til å være smertefull og upraktisk for dets lider, er svært smittsom. Herpes påvirker slimhinnene, som kjønnsorganer, munn og til og med øynene. Herpes blir overført, for eksempel når de slimhinner hos en smittet person kommer i kontakt med de av en person upåvirket når sår er til stede. Dette betyr at gjennom sex, kyssing og fødsel, kan herpes overføres fra en person til en annen. Historie

På 1980-tallet begynte legene å forskrive antivirale medisiner for å herpes sufferers for å hindre utbrudd. Det var ikke før etter 2000 at legemiddelfirmaer utviklet og begynte å markedsføre legemidler som Valaciklovir, Famciclovir og Aciklovir spesielt for å hindre vekst av herpes sår.
Typer

Det finnes to typer av undertrykkende medikamentelle behandlinger for herpes, systemiske og aktuell. Aktuelle behandlinger kommer i en krem ​​eller gel form, og er påført huden på området som kan påvirkes. Systemisk behandling er piller eller tabletter som svelges og absorberes i fordøyelseskanalen.
Egenskaper

Valaciklovir var en av de første antivirale medisiner på markedet for behandling av herpes simplex. Famiclovir er en av de mer populære suppressive behandlinger for herpes, og Aciclovir, som er ekstremt lav i cytotoksisitet, er tilgjengelig i en krem. De andre er i pilleform. Aciklovir er også markedsført under navnene Cyclovir, Herpex, Acivir, Zovirax og Zovir.
Hensyn

depresjon og rusmisbruk er allment anerkjent kontraindikasjoner for antiviral behandling. I tillegg, for geriatrisk behandling, har Zovirax bare blitt testet hos immunkompetente voksne.
Betydning

herpes simplex virus kan teoretisk bli utryddet hvis nok folk bruker undertrykkende behandlinger. Siden sykdommen spres gjennom kontakt med åpne sår, hindrer åpne sår er en måte å hindre spredning av viruset.
Misforståelser

Mange kaller oral herpes utbrudd " forkjølelsessår. " Siden en herpes utbrudd kan utløses av andre lidelser, brukte folk å knytte forkjølelse med herpes, og kalte dem forkjølelsessår. Faktum er, forkjølelse ikke forårsaker forkjølelsessår, en kald sår er et utbrudd av herpes, og kysse andre mens infisert kan gjøre sykdommen spre

.

helse

· Spise godt under graviditeten 
· Naturopath Vs. Homeopat 
· Er Alzheimers sykdom et dominant gen? 
· Hvorfor bør du bruke Sunblock? 
· Hva skjer med pacemakeren når du dør ? 
· Definere tilpasning fra Sydney Personal Training Opportunity 
· Homeopatiske behandlinger for leverproblemer 
· Hvilken del av Medicare betalinger er fradragsberettiget? 
· Natural Body Flush Detox 
· Hva er behandlingen for thymuskjertelen kreft?