Forkjølelsessår Prevention Foods

Selv om det er forskjellige typer medisiner som kan brukes til å behandle utbrudd av forkjølelsessår, er kanskje den mest effektive måten å forebygge forkjølelsessår fra å vises i første omgang er å endre kostholdet til å inkludere riktig matvarer som bekjempe forkjølelsessår. Forstå Science

aminosyren lysin er effektive i ikke bare behandling av forkjølelsessår, men også i å forebygge forkjølelsessår fra å vises i første omgang. Aminosyren arginin bidrar til etableringen av forkjølelsessår, derfor erstatte arginin med lysin kan være en effektiv måte å unngå forkjølelsessår.

Når vi leter etter mat som forhindrer forkjølelsessår, lysin-til-arginin forholdet bør bli vurdert. En to-til-en lysin til arginin forholdet er effektivt for å forhindre forkjølelsessår.
Mat å spise

Cheddar ost er en mat som er effektive i å redusere sannsynligheten for å få munnsår. En unse av cheddar cheese inneholder 588 mg av lysin og 267 mg av arginin. Fordi dette er bedre enn en to-til-en-forhold, fungerer cheddarost godt i synkende forkjølelsessår.
P Det finnes en rekke forskjellige typer mat som forhindrer forkjølelsessår. Kjøtt er generelt effektive, spesielt kjøtt som kylling, kalkun, fisk og biff.
P Hvis du er en fisk eater, prøv å spise mer flyndre. En halvkilo flyndre gir kroppen ca 12 gram lysin. Selv om det er lysin kapsler, lysin tatt fra matvarer som flyndre er mye mer effektive. Du må ta rundt 50 lysin kapsler til lik mengde lysin inkludert i en normal størrelse flyndre.

Likeledes meieriprodukter gjør en god jobb i å redusere risikoen for forkjølelsessår. Ost, yoghurt og melk alle har høye lysin teller. Ricotta ost er en av de matvarer som har en meget høy lysin nivå.

Soya produkter også er effektive. Soyabønner og ølgjær kan bidra til å øke mengden av lysin i kroppen din.

Foods Unngå
p Hvis du ønsker å unngå forkjølelsessår, er det viktig at du unngår matvarer som inneholder mye arginin. Peanøtter, cashewnøtter, valnøtter og mandler alle har høye arginin nivåer.

Korn som finnes i hvete og havre har også høy arginin nivåer. Grønnsaker har ikke spesielt høye arginin nivåer, men grønnsaker som aubergine, kål og gulrøtter alle har høyere nivåer av arginin enn lysin.

helse

· Typer av gikt smerte rettsmidler 
· Hvordan Cut Finasteride tabletter 
· Hvordan du skal se etter folk med Strokes 
· Leisure Skills for konsernet Homes 
· Onani naturlige behandlinger og bivirkninger av Onani 
· Reaktiv hypoglykemi Symptomer 
· Hvordan komme seg fra akillessenen kirurgi 
· SNF Medicaid Kartlegging Krav 
· Hva er benskinner? 
· Carol Vorderman er Detox Diet