Bivirkninger av Enalapril

Hvis du lider av høyt blodtrykk, kan du finne deg selv på noe som kalles Vasotec, som er merkenavnet for generisk legemiddel Enalapril. Det er en ACE-inhibitor som brukes til å behandle mennesker med en slik tilstand. Mens de fleste vil kunne oppleve fordelene av medisinen, kan noen kommer i kontakt med ett eller flere av dens vanlige bivirkninger. Selv om de fleste av disse derivatene er sjeldne, bør de være oppmerksom på og diskutert med legen din hvis du lider av noen av dem. Funksjon

Enalapril er et reseptbelagt legemiddel som ofte brukes til å behandle høyt blodtrykk, ellers kjent som høyt blodtrykk. Det er en ACE-hemmer eller en angiotensin-converting enzyme inhibitor, som i hovedsak slapper blodårene i kroppen. Når dette finner sted avslapning, blodårene utvide seg, slik at pasientens blodtrykk reduseres. Mens dens viktigste formål er å senke en persons blodtrykk, hjelper Enalapril også til hinder for hjerteinfarkt, slag og nyreproblemer hos personer som lider av hypertensjon. I noen tilfeller kan det også gis til personer med hjertesvikt.
Egenskaper

Enalapril, er det generiske navn for reseptbelagte stoffet Vasotec, vanligvis tatt av munn i en 40 milligram dose en gang om dagen, men kan være mindre eller mer, avhengig av dine spesifikke tilstand. For best resultat, er det vanligvis anbefales å bli tatt regelmessig til samme tid hver dag, det være seg om morgenen, ettermiddagen eller kvelden, avhengig av hva som fungerer best for den enkelte. Selv om det bør gå uten å si, bør du alltid følge legens retning i dette kurset for behandling, uansett resept.
Effects

Mens fordelene for å ta Enalapril vil vanligvis større enn noen av risikoene, er det en mulighet for at en person på denne medisinen kunne oppleve visse bivirkninger, inkludert svimmelhet, svak tretthet, kvalme eller urolig mage, hoste og en endring i synet. Hvis du skulle støte på noen av disse tegn eller symptomer, bør du kontakte legen din, spesielt når noen av disse derivatene forverres eller vedvarer, men likevel opprettholde sitt bruk, da de er en reseptbelagte medisiner.
Advarsel

Foruten de vanligste bivirkninger, har en rekke enkeltpersoner også opplevd mer alvorlige derivater fra Enalapril. Mens sjeldne, noen mennesker har klaget over feber, frysninger, besvimelse, en endring i libido, magesmerter og både vedvarende tretthet og kvalme. Andre har også lidd en ganske alvorlig bivirkning som omfatter leveren, som som oftest utført noteres i en forandring i farge fra normal urin til mørk. Hvis noen av disse symptomene blir tydelige, bør du kontakte din fastlege umiddelbart.
Hensyn

Selv ikke en faktisk bivirkning, noen mennesker har en allergisk reaksjon på Enalapril. Selvfølgelig er dette et potensial som ligger i nesten alle stoffet foreskrevet for å behandle nesten enhver tilstand. Hvis du skulle oppleve en slik reaksjon, vil du normalt bli utsatt for en hevelse i ansikt eller tunge, tetthet i halsen, problemer med å puste, et utslett eller en overveldende følelse av svimmelhet.


helse

· Anvendelser av Mixter tang 
· Life Cycle av en nematode 
· Hva som forårsaker Sinus Congestion? 
· At Chula Vista treningsprogram 
· Fracture Pain Relief 
· Er Unisom vanedannende? 
· Tyreoidforstyrrelser Symptomer 
· 3 tips for å velge naturlig overgangsalder rettsmidler 
· Er du mot fedme eller overvekt Problem 
· Urter for overgangsalder