Begynnelsen stadier av Helvetesild

Helvetesild er en hudlidelse som rammer bare mennesker med en tidligere vannkopper infeksjon. Kylling pox virus, varicella zoster, forblir fast i nervene, selv etter at infeksjonen har gått over. I noen individer, kommer viruset igjen, senere i livet, som helvetesild eller herpes zoster. Personer som mistenker at de opplever et utbrudd av helvetesild bør oppsøke lege for medisinsk behandling. Prodrome

prodrom er et symptom, eller en gruppe av symptomer, som en helvetesild lidende kan bruke til å forutsi en helvetesild utbrudd. En prodrome for helvetesild kan likne prodrom for andre herpes virus utbrudd, som forkjølelsessår. Vanlige prodrome symptomer er smerter, kløe eller prikking i området som vil oppleve utbruddet.
Influensalignende symptomer

Noen helvetesild lider oppleve influensalignende symptomer før en helvetesild utbrudd. Disse symptomene kan omfatte muskel smerter og plager, og kan oppstå i forbindelse med helvetesild prodrom symptomer. Mens det er mulig for en feber å følge disse symptomene, er det sjelden.
Pain

Du kan begynne å oppleve smerter i området der en helvetesild utslett vil dukke opp godt på forhånd. Smerte, er imidlertid ikke bare en prodromale symptomer. Helvetesild smerte kan oppstå som et resultat av de åpne blærer, men er også et resultat av viruset som reiser opp i nerveendene til syne på huden. Den nerve smerte av en helvetesild utslett kan vare gjennom et utbrudd, og selv forbli i flere måneder etterpå.
Utslett

Den tidligste synlige fasen av en typisk helvetesild utbrudd er en rød humpete utslett. Dette kløende utslett inneholder små røde nupper som etter hvert vil utvikle seg til blemmer. Helvetesild blemmer er i utgangspunktet liten og flat, og fylt med en klar væske. Over tid, blemmer bli grumsete, som væsken skifter farge før de bryter åpne, skorpe over, og begynner å gro.
Sted

I begynnelsen stadier av hver helvetesild utbrudd viruset vil bryte ut i et annet område, slik at du kan føle symptomer på et annet sted. I de fleste tilfeller er det imidlertid symptomer forekommer i et bånd som brettes rundt kroppen. Helvetesild utbrudd vil skje på bare én side av kroppen, siden viruset må migrere opp nervene for å nå overflaten av huden.

helse

· Hvordan vet jeg om blodsukkeret er lavt 
· Nasal influensa vaksine bivirkninger 
· Hva er noen fordeler ved å ha et hjem gym Vs. En gym medlemskap? 
· Hvordan bli kvitt cellulitter hva det er og hvordan å behandle den 
· Hva Vitamin kan forhindre heteslag? 
· Ammoniakk & Side Effects 
· Tidlig stadium brystkreft 
· Morfin behandling for MS 
· Hjem Rettsmidler for Plantar Vorter 
· Tidlige tegn på ADD