Homeopati rettsmidler til Binyreinsuffisiens

The adrenal eller suprarenal, kjertlene er endokrine kjertler som er over nyrene. Selv om binyrene produserer over 50 forskjellige hormoner, deres primære funksjoner er å produsere hormoner kortisol og adrenalin. Binyrebarkinsuffisiens oppstår når binyrene ikke klarer å produsere nok kortisol og noen ganger en annen hormon, aldosteron. Selv om standard medisinsk behandling for adrenal insuffisiens er oral hydro-kortison, er det homøopatiske midler for binyrebarkinsuffisiens. Metodikk

Homeopatiske midler er forankret i begrepet at "like helbreder like." Derfor er det mange homøopatiske midler for binyrebarkinsuffisiens inkluderer ørsmå mengder i binyrene, samt binyrene "hjelpere" som hypofysen og hypothalamus. Homeopatiske laboratorium forskere produsere disse rettsmidler ved å rense de grove råvarer, fortynne dem inn ørsmå væskedoser og slippe flytende homøopatiske midler for adrenal insuffisiens doser bort på ikke-medisinert piller.
Fordelene

Symptomene på adrenal insuffisiens omfatter, men er ikke begrenset til vekttap, oppkast, diaré, kvalme, muskel-svakhet og tretthet. Binyrebarkinsuffisiens kan også føre til slike alvorlige sykdommer som autoimmune lidelser, hypoglykemi, voksen angrep diabetes, kronisk utmattelsessyndrom og fibromyalgia.The bruk av homøopatiske midler for binyreinsuffisiens stimulere og gjenopprette naturlig binyrene balanse og funksjon.

med Hensyn

binyrene overtax seg i perioder med følelsesmessig og fysisk stress. Når disse tilfellene er korte, normale binyrene fungerer vanligvis fortsette, når stressfaktorer forsvinne. Men siden de fleste mennesker lever under utvidet stress på grunn av sjonglering fulltids jobb, familie og sosiale forpliktelser, gjør binyrene ikke har en sjanse til å hvile og riktig restitusjon mellom stressende situasjoner. Derfor, homøopatiske midler er ideelle for binyrebarkinsuffisiens når den oppstår fordi den ikke gir bivirkninger av humørsvingninger, høyt blodtrykk og væskeansamlinger som er funnet med hydrokortison bruk. Disse symptomene kan faktisk gjøre de allerede utarmet binyrene må jobbe enda hardere.
Forebygging /løsning

Selv om kvinner er litt mer berørt med binyrebarkinsuffisiens enn menn, adrenal insuffisiens er ofte neglisjert å bli navngitt den virkelige kilden til mange kvinnelige sykdommer fordi symptomene er ofte de samme som andre plager som PMS. Derfor er det lurt for menstruerende kvinner å innlemme homøopatiske midler for adrenal insuffisiens i deres daglige supplement regimer og å fortsette å inkludere dem under og etter overgangsalderen som binyrene er også ansvarlig for sekresjon østrogen og progesteron.

Expert Insight

Dr. Alexander Mostovoy, en homøopatisk lege og ekspert på adrenal insuffisiens, sier at opptil 80 prosent av folk som bor i industrialiserte samfunn kan skje ved binyrebarkinsuffisiens på ett punkt i sitt liv. Dr. Mostovoy oppfordrer sterkt alle til å enten teste seg for binyreinsuffisiens hjemme eller å konsultere en homøopatisk lege for diagnose og en individuell behandlingsplan.

helse

· Naturlig leddgikt rettsmidler 
· Nederst til venstre Abdominal Pain & Kvalme 
· Risiko og farer av Excess Belly Fat 
· Alternativer til Neck Pain Relief 
· Hvordan Face en Bully Every Day in School
· Om Alzheimers Medisinering & Liver blodprøver 
· Hjem rettsmidler for Spider Midd 
· Hvordan gjenkjenne symptomene på en subaraknoidalblødning 
· Hvordan bruke Standing Teknikk for bryst eksamener 
· Robot prostata kreft behandlinger