Hormonelle Disorder Symptomer

Som kvinner alder, de prosessene som trengs for å sikre en sunn hormonell balanse blir mindre effektive. Som et resultat av kvinner som opplever symptomer på hormonelle lidelser er normen, snarere enn unntaket. Eksterne faktorer som stress, kosthold, mosjon og miljøgifter arbeide for å ytterligere forverre disse symptomene. Både fysiske og psykiske problemer kan oppstå som hormoner nivåer endring i kroppen. Identifikasjon

Hormoner er kjemiske budbringere som arbeider på cellenivå i kroppen. Disse kjemikaliene er nødvendig for normal kropp funksjon, påvirker vekst, utvikling og energinivå. Hormoner skilles ut av kjertler som utgjør det endokrine systemet. De beveger seg gjennom blodet, liggende på lur for nærliggende celler til å gjenkjenne dem. Hver kjemiske er utviklet for å fungere med visse typer celler. De påvirker celler ved å aktivere dem, noe som utløser visse kjemiske reaksjoner og prosesser innenfor hver celle. Hormonelle lidelser skje når det er en ubalanse i en bestemt kjemisk innenfor systemet.
Funksjon

Den vanligste typen av hormonelle ubalanse oppstår hos kvinner som nærmer seg overgangsalderen, men lidelser kan vises så tidlig som på slutten av 20-tallet. De to viktigste hormonene i arbeid innenfor en kvinnes kropp er østrogen og progesteron. En ubalanse i det ene av disse kjemikaliene kan resultere i en rekke ubehagelige symptomer. Østrogen og progesteron nivåer kan variere fra måned til måned, avhengig av en kvinnes alder, stressnivå, mosjon, ernæring, og om ikke eggløsningen finner sted innenfor en gitt måned.

Symptomer
med

Symptomer på en hormonell lidelse omfatter depresjon, angst, hodepine, vektøkning, væskeansamlinger og osteoporose for å nevne noen. Som hormoner er ansvarlig for å regulere en rekke prosesser i kroppen, kan effekten av en ubalanse være vidtrekkende. Bruk av p-piller, eksponering for eksos, stress og en diett rik på tungt bearbeidet mat er mulige årsaker til hormonell ubalanse. Mer ofte enn ikke, det er et overskudd av østrogen i en kvinnes kropp som forårsaker disse symptomene.
Menstruasjonssyklusen

Innenfor en 28-dagers menstruasjonssyklus, er østrogen produsert i løpet av de første 10 til 12 dager. Med mindre eggløsningen skjer i midten av syklusen, vil ingen progesteron bli produsert. Etter dag 28 både kjemiske nivåer slipp, og menstruasjon skjer. Tilstedeværelsen av progesteron er det som balanserer ut virkningene av østrogen i kroppen. Som kvinner alder, sannsynligheten hun vil eggløsning løpet av en måned minker. Når dette skjer, blir den dominerende hormonet østrogen i systemet da det ikke progesteron blir utskilt. Dette overskuddet i østrogennivå regnskap for symptomene opplevde da en hormonell lidelse er til stede.
Depresjon

Så tidlig som på midten av 1800-tallet, fikk kvinner diagnosen involutional melankoli å forklare de følelsesmessige endringer som fant sted før, under og etter overgangsalderen. Mange ble gitt hysterektomier som en form for behandling for å redusere sannsynligheten for hormonell ubalanse innenfor sitt system. Forekomsten av depresjon i løpet av en kvinnes perimenopausal år er et vanlig symptom på hormonforstyrrelse. Som hormoner påvirke alle kroppslige prosesser, er det ikke uvanlig for en ubalanse å påvirke nervesystemet også. Psykologiske faktorer bli tydelig i form av tap av energi og motivasjon, depresjon, humørsvingninger og emosjonelle følsomhet.

helse

· Dårlige bivirkninger av Singulair 
· Hvordan bli kvitt en kald sår på leppen 
· Rettsmidler for Earaches hos voksne 
· Pleie huden din skal se yngre 
· Laser Surgery for Back Pain 
· Vitaminer og urter som hjelper til Thyroid 
· Hvordan velge Senior Vitaminer 
· Amming en baby med Disabilities
· Naturlige kilder til vitamin C 
· Hovne øyne Remedy