Symptomer på hypotyreose i menopausal kvinner

Hypotyreose, også kalt treg eller svak skjoldbruskkjertelen, er en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon. Under overgangsalderen, kvinner har også svingninger i andre hormonnivåer, primært progesteron og østrogen. Noen ganger de to problemene kan sameksistere og medføre utfordringer i å få riktig behandling. Forstå Hypotyreose

Skjoldbruskkjertelen er en liten sommerfugl-formet kjertel i halsen som er en del av det endokrine systemet. Når det er en ubalanse i dette systemet, kan det noen ganger være utfordrende å finne den eksakte årsaken. I hypotyreose, ikke skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av de viktigste skjoldbruskkjertel hormon, kalt T4 (også kalt tyroksin). Den T4 hormonet har også å bli endret til en annen form som kalles T3, av leveren, før den brukes av kroppen. Under enhver forstyrrelse i denne delikate prosessen, kan et sammenbrudd føre til hypothyroid symptomer, ifølge Womentowomen.com.
Symptomer

Vanlige tegn på en langsom skjoldbruskkjertelen kan være tretthet , vektøkning, tørr hud og hår, hårtap, forstoppelse, depresjon, irritabilitet, hukommelsesproblemer, intoleranse for kulde, unormal menstruasjonssyklus og muskelkramper, ifølge Endocrineweb.com. Mange av de samme symptomene er en del av overgangsalderen.
Betydning

lav skjoldbruskkjertelen blir ofte ignorert som et potensielt problem hos kvinner som går gjennom overgangsalder. Fordi symptomene på begge hypothyroid og menopause er like, og av og til begge problemer eksisterer samtidig, er mange kvinner simpelthen behandles med østrogen og /eller progesteron for overgangsalder, selv om den underliggende årsaken til problemet at det kan regnes thyroid-relatert, i henhold til Dr. Richard Shames, MD, på Thyroid-info.com.
Identifikasjon

Testing funksjon i skjoldbruskkjertelen er vanligvis gjøres i form av blodprøver som kalles TSH (skjoldbruskkjertel stimulerende hormon), T3 og T4 tester. Noen leger foretrekker å teste T3 og T4 med en test kalt en gratis T3 og fritt T4, som mer nøyaktig måler mengden av sirkulerende skjoldbruskkjertel hormon. En skjoldbruskkjertelen antistoff test kan også bestemme autoimmune problemer som kan være årsaken en svak skjoldbruskkjertelen.
Behandling

Behandling for hypotyreose i overgangsalderen er lik behandling av skjoldbrusk problemer under enhver tid i en kvinnes liv. Skifte skjoldbruskkjertel hormon med medisiner kan bidra til å gjenopprette metabolsk funksjon av skjoldbruskkjertelen. Den vanligste syntetisk form av skjoldbruskkjertelen er levotyroksin natrium og selges under navnet Synthroid, Levothroid og Levoxyl. Naturlige former av skjoldbruskkjertelen kan være foreskrevet og kalles Armour eller Natural Thyroid en eller Natural Thyroid 2 (NT1 eller NT2).

Både syntetiske og naturlige former arbeide for å gjenopprette funksjon, og som avlastning fra hypothyroid symptomer innen få uker. Mange kvinner må ta tyreoidahormonbehandling utover overgangsalder og for resten av livet.
Hensyn

I tillegg til menopause og hypotyreose, lignende symptomer eksisterer og er felles for kvinner i form av adrenal tretthet, hvor binyrene er sterk belastning, og i insulinresistens, noe som henviser til behandling av glukose i kroppen.

Begge disse situasjonene bør betraktes som potensielle kilder til symptomene når de behandles for overgangsalder og hypotyreose.

helse

· Kan en Stroke Årsak Alzheimers? 
· Hvordan være på vei til å miste vekt raskt og naturlig 
· Kinesiske Teknikker for Body Massage 
· Hvorfor er det ikke ment å gjenbruke plastflasker ? 
· Kronisk Nedre Back Pain Relief 
· Hvordan suge partielle proteser over natten 
· Symptomer etter røykeslutt 
· Prowhitesmile.com: Slik bruker Teeth Whitening Gel 
· Milde Psoriasis Behandlinger 
· Typer av aneurismer