Hvordan få testet for hypoglykemi

Hypoglykemi er en tilstand definert av lavt blodsukker. Det er mest vanlig hos personer med diabetes som tar insulin, men hoppe over måltider og for mye trening kan også føre til hypoglykemi. Bli kjent med symptomer på hypoglykemi og se en lege for en test hvis du har en familiehistorie med denne tilstanden eller opplever disse symptomene regelmessig. Instruksjoner
en

Ta en mat unngåelse test. Du kan gjøre dette på egen hånd ved å eliminere én matvare om gangen fra kostholdet ditt.
2

Start med en bestemt mat som synes å føre til episoder med svimmelhet, tretthet, svette, sult, forvirring og skjelving.
3

Hold en daglig logg i to uker. Ta opp alt du spiser og skrive ned dine symptomer, hvis noen. Personer med hypoglykemi vanligvis føler de svakeste etter overdreven trening eller ved langvarig å ikke spise.
4

Challenge dine funn ved å gjeninnføre matvarer som synes å bringe på de fleste symptomer. Den beste sjekk er å spise som mat for tre måltider på en dag, og hvis symptomer oppstår innen 48 timer, kan du ha funnet den skyldige.
5

Bekreft dine funn ved å ta den maten ut av kostholdet ditt igjen og gjeninnføre det to eller tre ganger.
6

Be legen om å teste deg for hypoglykemi hvis symptomene er vedvarende og hyppig. Få en full fysisk og allergi vurdering test.
7

Rask før du tar testen. For blodprøver, de fleste leger spør sine pasienter til rask natten før. Men hvis legen bestillinger en urin test, kan fasting ikke være nødvendig. En muntlig glukose toleranse test kan også være nødvendig. Følg legens ordre og råd.

helse

· Trøtthet og stress Ratio
· Typer Beslag 
· Sesame Oil Pulling Instruksjoner 
· Informasjon for barn med Attention Deficit Disorder 
· Hvordan bruke Nisim 
· Nexium medisiner bivirkninger 
· De plikter en Pediatric Doctor 
· Gear Up For A Bihulebetennelse-Free Winter! 
· Hvordan jeg Detox Sakte fra alkohol? 
· Hvordan hjelpe barn med Auditory-Processing Problemer