Deler av immunsystemet

Den menneskelige immunsystem er en kompleks kombinasjon av organer, celler og fysiologiske responser som arbeider sammen for å holde kroppen fri fra sykdom, bakterier og smitte. Når immunsystemet eller noen av dens deler er kompromittert på grunn av en eksisterende infeksjon eller fødsel mangel, kan et individ lider av økt sykdommer eller blir sårbare for interne forfalskninger slik som kreft eller andre ondartede vekster. White Blood Cells

De minste delene av immunsystemet er de utallige typer hvite blodlegemer som er ansvarlig for riving skadelige bakterier, virus og kreftceller. T-celler tjene som både ledere og smitte mordere. De er ansvarlig for å aktivere og kommunisere med andre typer hvite blodlegemer før ødelegge ondartede celler som parasitter og svulster. Natural killer celler direkte angripe virus celler og kreftceller som lymfom, melanom og herpes. De jobber alene uten å kommunisere med andre deler av immunsystemet. B-cellene arbeide for å produsere antistoffer som fester seg til fremmede celler som et tegn til natural killer celler og T-celler til å angripe og ødelegge.
Bone Marrow

Et viktig aspekt av immunsystemet - og opprinnelsen til alle typer immunsystem celler - er rød benmarg. Benmarg er en bestemt type vev som vokser i de tomme sentre for bein. Dette vevet bruker prosessen av hematopoiesis å manipulere sin egen stamceller i B-celler og naturlige dreperceller, i tillegg til de grunnleggende deler av andre immunceller som T-celler. Når de er skapt, disse cellene migrerer ut av marg vev og sirkulere gjennom blodstrømmen til infeksjon nettsteder, andre kjertler eller rundt i kroppen som generell patrulje enheter.
Thymuskjertelen

Grunnlaget for T-celler produseres i benmargen, kalt thymocytter, la vev og reise til thymus gland for ferdigstillelse. Thymus er en liten kjertel som ligger nær lungene i overkroppen. Thymocytter fullføre sin modning i thymus gjennom prosessen med thymic utdanning, der hver celle er utviklet og undersøkt for maksimal effektivitet. Celler som ikke er sterk nok til å gi immun støtte er ødelagt og absorberes av thymus, mens de med hell modnet cellene utskilles fra kjertel i blodet.
Spleen
< p> Milten, som er plassert på venstre side av abdomen like under lungen, er en blod-filter som arbeider for å fjerne maligne celler fra blodstrømmen. Å bistå i denne funksjonen, holder den en betydelig lager av B-celler, T-celler og natural killer celler for å bidra til å eliminere eventuelle forurensninger som er fanget. Milten bistår også i immunforsvaret ved å holde en butikk av røde blodceller og blodplater som kan distribueres som en støtte til immunceller i tilfelle en infeksjon eller såret.
Lymfeknuter

Lymfeknuter, som finnes i hele kroppen, er også integrerte deler av immunsystemet som filter vevsvæsken for bakterier celler, kreftceller og virale partikler. I likhet med milt, lymfeknuter er fulle av ulike typer hvite blodceller som rengjør lymfe væske før du returnerer den til ulike områder av kroppen. Lymfeknuter er lokalisert i hodet, nakke, armer, ben, mage og underlivet av menneskekroppen og er koblet sammen gjennom et nettverk av afferente lymfekar. I tilfelle av en infeksjon, kan hvite blodlegemer bruke disse lymfekar til raskt kommunisere med andre deler av immunsystemet.

helse

· Hvordan øke Serotonin Med Foods og vitaminer 
· Keeping It Real-miste vekt uten å gå til gym 
· Hvordan bli kvitt Klumper Fra Piercing 
· Hvordan bruke Hjem rettsmidler for å Git kvitt føflekker på huden 
· Hvordan behandle en lokal Staph Infeksjon 
· Workplace Health Tips om håndtering av risiko 
· Hvilken behandling alternativer er tilgjengelige for macula degenerasjon? 
· Behandle en kald under graviditet 
· Kommunikasjon teknikker og Alzheimers 
· Rabatt Progressive briller-Stor overraskelse for deg