Leddsykdommer

Joint sykdom er en sykdom eller skade som påvirker den menneskelige leddene. Leddgikt er den mest kjente blant de mange leddsykdommer. Leddsykdom kan være kortvarig eller kronisk, det kan føre til uutholdelig smerte og /eller ubehag. Det kan være begrenset til ett felles eller påvirke mange deler av den menneskelige skjelettet. Leddgikt

Leddgikt er et begrep som vanligvis brukes for å referere til inflammatorisk leddsykdom. Smerte, hevelse, stivhet og rødhet i huden rundt leddet er felles med leddgikt
synovial Sarkomer -. Svulster i leddene

Synoviomas er ondartede svulster som oppstår i vevet rundt leddene, for eksempel i kapselen, senen sjakter, den fasciae, den bursae, og den inter-muskuløse septa eller divisjoner, og sjelden i leddet riktig. Synoviomas normalt oppstår i ungdomsårene og normalt i regionen av benet.
Bursitt

Bursitt er betennelse av smøre-sac kalt synovial bursa, som ligger mellom felles og sener, bein og muskler.
Revmatisk feber

Revmatisk feber er preget av felles smerte eller hevelse i håndledd, albuer, knær eller ankler, og kan resultere i permanent skade på hjertet.
Aseptisk nekrose

Aseptisk nekrose er et bein død som er forårsaket av dårlig blodtilførsel og er ansvarlig for flere leddsykdommer. Det er mest vanlig i kne, hofte og skulder, forårsaker leddsmerter som blir alvorlig hvis bein kollapser.

.
Nevrogen artropati

nevrogen artropati er en alvorlig degenererende sykdom som er relatert til nerve lesjoner som utvikler når de sensoriske mekanismer av leddene er svekket.

helse

· Slik unngår syre dårlig Naturligvis 
· Om Alzheimers 
· Lupus & Kidney Disease 
· Hvordan håndtere sceneskrekk 
· Slik unngår du at Langsynthet 
· Hva utløser akne hos kvinner og hva du kan gjøre for å hindre det 
· Phone Call service for the Deaf 
· Hvordan identifisere Nail Fungus 
· Homøopatiske midler for en sprukket trommehinne 
· High Level of Carbon Dioxide in Blood