Hva er rollene til antistoffer?

Hvorvidt vi innser det, er antistoffer arbeider kontinuerlig gjennom hele kroppen. De er ansvarlig for å beskytte kroppen mot sykdommer forårsaket av bakterier og virus. Antistoffer sirkulere gjennom blodet til å identifisere disse fremmedlegemer, som aktiverer forsvarsmekanismer mot bakterielle og virale materialer. Vitenskapelige definisjonen

Antistoffer, også kjent som immunglobuliner, er Y-formede proteiner som gjør immunforsvaret identifiserer og svekker viral og bakteriell gjenstander som forårsaker infeksjoner og sykdommer.
handling

Antistoffer fester seg til bakterielle og virale gjenstander, som sender et varsel i hele immunsystemet. Systemet aktiverer deretter sterkere forsvar, slik som fagocytter, å angripe inntrengerne

Typer
p Det er fem typer antistoffer:. IgA, IgD, IgE , IgM og IgG. Hver av dem har spesifikke roller. IgA er ansvarlig for mucosal immunitet. IgD sender et signal til B-celler. IgE gir immunrespons til visse parasitter som ormer. IgM har en før immunrespons som opptrer før B-cellene. IgG er det viktigste antistoffet finnes i blod og kroppsvæsker.
Memory

En av de uvanlige evner av antistoffer er at de husker uønskede fremmedlegemer eller antigener i tilfelle de dukke opp igjen i kroppen. Dette gjør at immunsystemet til å målrette og ødelegge dem raskere og lettere.

helse

· Home Care Selskaper 
· Symptomer på Mikrovaskulær Angina 
· Hvordan stoppe snacking på Work
· Migrene og risiko for slag 
· Mat eller væske som utløser Migrene 
· Hvordan velge Foods for å kurere Insomnia
· Kronisk Herpes Behandling 
· Hvordan en Gravity Inversjon systemet fungerer? 
· Matvarer som inneholder vitamin B 
· Teeth Whitening - Vanlige spørsmål