Hvordan få Rådgiving for Crohns sykdom

Prøver å opprettholde et normalt liv med en kronisk sykdom, som Crohns sykdom, kan være tøff. Dette betennelsessykdom i mage-systemet fører til periodiske helse avtar som ikke kan forutses. Symptomene kan være smertefull eller rotete, og det kan være vanskelig å holde vekten på. Strengheten av sykdommen varierer, og noen pasienter tåle bedre enn andre. Mange som er overveldet tur til rådgivning for å få hjelp. Du trenger
Tilgang til en mental helse profesjonell
Legens råd
Tilgang til andre Crohns sykdom støtte nettverk
Vis Seek Mer Instruksjoner
Rådgiving for Crohns sykdom

1.

Spør legen din om en henvisning til en støtte gruppe eller individuelle pasienter som ønsker å snakke om sykdommen. Dette er spesielt nyttig når familie og venner er ubehagelig eller føle deg ukomfortabel med å snakke om din tilstand.
2

Spør din forsikring leverandør eller legen din for henvisning til en mental helse spesialist som har kunnskap om Crohns sykdom eller kronisk smerte problemer. |
3

Vurder dine emosjonelle behov. For eksempel kan du søke rådgivning som en måte å redusere stress og angst nivå om sykdommen, eller å løse forholdet problemer som har oppstått som et resultat av spenning forårsaket av sykdommen.
Dra nytte Rådgiving for Crohns sykdom
4

Ordne en første konsultasjon med en psykolog eller psykiater. Diskuter dine mål for rådgivning og spør hva terapeuten kan gjøre for deg.
5

Lag en forpliktelse til rådgiving for en viss periode. Mental terapi er ikke en rask løsning, og du skylder deg selv og din terapeut for å gi tid til å helbrede følelsesmessig.
6

kontakt med andre som har sykdommen og lære av deres erfaringer. Du vil være i stand til å diskutere intime detaljer med folk som går gjennom de samme symptomene. Finn støttegrupper gjennom Crohns og kolitt Foundation of America (se Resources nedenfor).

helse

· Leddgikt urte rettsmidler og naturlig behandling 
· Vitamintilskudd - Hva gjør du trenger å vite før du tar noen 
· Hva er farene ved å konsumere rå østers? 
· Hvordan Kjøl etseskader på huden 
· TUBULAR BREAST vansirethet 
· Forebygging av parasittsykdommer 
· Hvordan ha Perfect Skin 
· Fosomax: Consumerinjurylawyers: 
· Hva er Hyalgan Laget av? 
· Konsekvent Hamstring Pain