IBS Alternativ Behandling

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en lidelse som fører til at tarmen til å flytte maten gjennom fordøyelsessystemet for fort eller sakte. Dette resulterer i utbrudd av diaré eller forstoppelse, magekramper og gass. Stress er en viktig trigger for IBS bluss, og alternative behandlinger kan roe eller hindre oppblussing av endringer i kosthold, mosjon, urter og psykologisk terapi for å lære å takle stress. Psykologiske Terapi

håndtere stress er en viktig komponent for å begrense smertefulle utbrudd av IBS. Terapi, som avspenningsteknikker, meditasjon og biofeedback, kan bidra til å holde stressnivået lavt. Dette er en av de beste alternative behandlinger for IBS å behandle symptomer. Ved hjelp av disse teknikkene for å redusere smerter og kramper også lindrer angst følt av mennesker med IBS, som tillater dem å ha færre episoder.
Ernæring

Mat, sammen med stress, å være fysisk aktiv og endringer i hormonnivået på bestemte dager, kan resultere i en IBS flare. Matvarer som stimulerer fordøyelsessystemet, forårsaker gass, og inneholder mye fett bør unngås av mennesker med IBS. Sentralstimulerende midler, sorbitol og fruktose sukker kan forårsake kramper og diaré. Hold deg unna gassproduserende matvarer, for eksempel kål, bønner og brokkoli. Velg matvarer, for eksempel havregryn, ris, poteter, hvitt kjøtt og soyaprodukter. De inneholder løselig fiber, som er lettere på fordøyelsessystemet. Unngå å spise uløselige fiber matvarer, som inkluderer kli hele hvete og hele korn, på tom mage. Spis små, regelmessige måltider gjennom dagen for lettere fordøyelse og drikke minst åtte glass vann per dag.

Urter

Enkelte urter er nyttig i beroligende symptomer på IBS. Ved hjelp av urter som en IBS alternativ behandling sammen med konvensjonelle behandlinger, kan være effektive i lettelser symptomene ved IBS. Peppermynte olje er bra for smerter og oppblåsthet fordi det blir kvitt overflødig gass og beroliger kramper i tarmen. Mjødurt er nyttig hvis diaré er et symptom. For forstoppelse, prøv Yellowdock.
Trening

Trening er viktig for å opprettholde helse, redusere alvorlighetsgraden av IBS symptomer og stimulere avføring for mennesker som har alvorlig forstoppelse. Turgåing er den beste form for mosjon for lindrende forstoppelse, mens yoga vil hjelpe lindre gastrointestinale symptomer, inkludert smerte, kramper og gass. Stress og depresjon kan reduseres ved økning av serotonin at trening gir.
Heat

Heat er beroligende til noen opplever smerte, gass, spasmer og kramper av IBS . En varmepute eller varmeflaske plassert på buk kan lindre symptomene, samt et varmt bad. Kjøp en flaske lakserolje, gjelder mageområdet og dekk til med plast eller et klede. Sette en oppvarming pad eller varmeflaske på toppen i 30 til 60 minutter for smerter og kramper.

helse

· Hva er retningslinjer for personvern Under HIPAA i Massachusetts? 
· Hva er behandlingen for Yellow Jacket og Bie stikk? 
· Kjemoterapi effekter på leveren 
· Slik fjerner Hode for en Tick fra huden 
· Hvordan Detox med Psyllium Husk 
· Weight-Loss Helse Spas 
· Som kan foreskrive Adderall? 
· Har Øke Angst stoffskiftet? 
· Best Bet Diet for MS 
· Hva er milken Diet?