Dekompresjon Theory

Under dykking, inneholder den komprimerte luften du puster nitrogen og oksygen. Den inhalerte nitrogen er oppløst i vev under høyt trykk. Hvis trykket er for stor, kan det dannes bobler i blod og vev, som fører til trykkfallsyke. Dekompresjon teori prøver å finne ut hvor lenge og hvor dypt du kan dykke uten lidelse trykkfallsyke. Rask og Slow Tissue

Ifølge Canada forsvar og sivil Institute of Environmental Medicine (DCIEM), ikke alle deler av kroppen din absorbere nitrogen i samme takt. Organer som er godt leveres av blod, slik som lungene og magen, absorbere og skille ut nitrogen raskere enn andre vev. Vev som inneholder fett, marg og brusk absorbere og skille ut nitrogen langsommere. Fettvevet holde mer nitrogen enn vannaktig vev, slik at det tar lengre tid for nitrogen for å fylle og gå.
Finne Safety

Gjennom årene har fysiologer laget modeller og diagrammer for optimal dybde og timing av dykk for å unngå dykkersyke. Disse modellene har blitt endret over tid, etter hvert som ny informasjon om vev og nitrogen er lært.
M-verdier

Nitrogen press i kroppen din er referert til som nitrogen spenning. Det er en maksimal nitrogen spenning for vev, kjent som en M-verdi, som angir den maksimale spenningen før boblene er tenkt å danne. Raskere vev vil ha høyere M-verdier. Forskere gifte seg hva de vet om vanntrykk på ulike dyp med M-verdiene av vev, for å komme opp med regler for oppstigning for å unngå dykkersyke.

helse

· Hvordan ta vare på endokrine systemet 
· Alvorlige reaksjoner på Nexium 
· Hvordan Gi Effektiv Yoga Exercise for livmor fibroids 
· Effektive behandlinger for bakteriell vaginose 
· Massasje Therapy Training Hva skal til? 
· Hvorfor er polypropylen brukes til mat Storage? 
· Typer kosthold som lindrer irritabel tarm syndrom 
· Hjem Rettsmidler for Hevelse Feet 
· Hva er farene ved dårlig munnhygiene hos hunder? 
· Sikreste Osteoporose Legemidler