Legemidler som brukes for migrene hodepine

Migrene er en vanlig, kronisk type hodepine preget av sterke smerter som kan vare i timer eller dager. Bivirkninger av migrene kvalme og oppkast, følsomhet for lys og lyd og prikking i armen eller beinet. Det er ingen kjent kur for migrene hodepine, men det finnes medisiner tilgjengelig for å redusere deres alvorlighetsgrad og frekvens. Årsaker

Unormal hjernens aktivitet forårsaker migrene, men det er ikke klart hva som forårsaker unormalt. Migrene kan utløses av stress, miljøfaktorer og mat.
Medisin Typer

Migrene hodepine er behandlet med smertestillende medisiner som skal tas så snart symptomene begynner, og forebyggende medisiner som reduserer hyppighet, alvorlighetsgrad og lengde på migrene.

smertestillende midler

Smertestillende midler brukes til å behandle migrene inkluderer anti-kvalme medisiner, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, opiater som kodein, og triptaner som Imitrex for alvorlig migrene.
Forebyggende medisiner

medisiner som betablokkere, antidepressiva, anti- beslag narkotika, og botox har blitt brukt til å forebygge migrene. Leger noen ganger bruke antihistamin cyproheptadine som forebyggende behandling for barn med migrene.
Natural Alternatives

urter feverfew og butterbur brukes til å behandle hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene hodepine. Andre naturlige migrene behandlinger inkluderer vitamin B-2, koenzym Q10 og muntlig magnesium sulfate kosttilskudd.

helse

· Hvordan rense Øvre og Nedre tarm 
· Spilleavhengighet Fakta 
· Tar du den beste Fish Oil? Hva skal se etter 
· Homeopatiske DiverticulitisTreatments 
· Gode ​​grunner til å spise Xocai 
· Hvem To Believe My Plastic Surgeon Eller Min hudlege 
· Anfall Driving Lover i Pennsylvania 
· Woman Over 40? Være mer attraktivt enn noensinne og miste vekt permanent 
· Årsaker til Adult magesmerter 
· Family Exercise Programs få deg i bevegelse og sunn