Tilbakefall Symptomer på multippel sklerose

en sykdom i sentralnervesystemet, er multippel sklerose ofte karakterisert ved intermitterende perioder av remisjon og tilbakefall. Noen symptomer som ofte kommer og går, for eksempel prikking i føttene, er ikke relatert til tilbakefall. Imidlertid kan disse symptomene føre til konstant bekymring for personen med MS som et tilbakefall er nært forestående. Vanligvis er imidlertid dette ikke tilfelle. Identifikasjon

tilbakefall er definert av en forverring av symptomer eller forekomsten av nye symptomer. På grunn av dette, er tilbakefall også kalt forverringer.
Multippel Sklerose Symptomer

Symptomer på multippel sklerose inkludere synsproblemer, muskelsvakhet, krampetrekninger eller rykninger muskler, nummenhet, smerter , tap av koordinasjon og skjelving. Noen av disse symptomene kan bety et tilbakefall hvis det ikke har skjedd før, eller hvis det har nå blitt verre.
Bekreftelse

Siden tilbakefall kan ikke være rask eller dramatiske, må forekomsten bekreftes ved en magnetisk resonans imaging scan for å avgjøre om det er en ny lesjon på hjernen eller ryggmargen.
Time Frame

Selve tilbakefall vil ha symptomer som varer i minst 24 timer, selv om de vanligvis varer flere uker. Tilbakefall også må være minst en måned senere enn tidligere tilbakefall, for å skille det fra symptomer på den tidligere forverring, siden symptomene kan endres etter hvert som betennelsen avtar.
Pseudo-Relapse

En forvirrende faktor for pasienter er pseudo-tilbakefall, en midlertidig økning i symptomer som vanligvis er forbundet med en økning i kroppstemperatur på grunn av været, trening eller sykdom. Dette er ikke en faktisk forverring.

helse

· Hvordan ta vare på tørr hud og hjem rettsmidler for tørr hud 
· Hvordan begynne sluttet Compulsive Gambling Addiction dag 
· SOS Hjelp For Generalisert angstlidelse 
· Mat til lavere blodsukker 
· Fordeler av Yoga Vesker og Mats ! 
· First Aid Kits Krav 
· Bivirkninger av Refleksologi 
· Historien om tannregulering 
· Hva er farene ved tannimplantater? 
· Facial Cleanser for normal og sensitiv hud