Isjias Symptomer

The sciatic [Sahy-at-ik] nerve er den største nerve i kroppen og er dannet fra en bunt av nerver i korsryggen. Isjiasnerven avslutter ryggsøylen ved hoften og går nedover på baksiden av hvert ben. Hvis de lumbale nerver eller isjiasnerven blir komprimert, skadet eller irritert, som skaper en rekke symptomer som kalles isjias. Hva er Isjias?

Isjias er ikke en sykdom, men mer av et symptom på at noe annet er galt i kroppen. Den vanlige årsaken er nerve kompresjon i ryggsøylen, som presenterer som smerte eller nummenhet.
Sciatic Pain

Sciatic smerte oppstår vanligvis på den ene siden av kroppen og kan brer det seg langs lengden av den nerven. Sciatic smerter ofte blir verre når du nyser eller hoster.
Sciatic Nummenhet

Som sciatic smerte, oppstår sciatic nummenhet på den ene siden av kroppen, og utstråler lengden av nerve. Nummenhet er ofte oppleves som enten en brennende eller prikkende følelse.
Bevegelse Problemer

Personer med isjias ofte opplever problemer med å flytte, spesielt sittende eller stående. Isjiasnerven smerte kan forveksles med andre problemer som trakk hamstrings.
Bilder Alvorlige symptomer

I noen tilfeller forårsaker isjias lavere lem svakhet og tap av blærekontroll. Dette kan tyde på alvorlig skade på nervene i korsryggen. Disse symptomene trenger øyeblikkelig legehjelp.

helse

· Forårsaker HPV leukemi? 
· Dietter for diabetikere 
· Effektive måter å redusere stress 
· 2 Naturlig rettsmidler for Insomnia du vet lite om 
· Hvordan gjenkjenne Swine Flu Symptomer på din baby eller lite barn 
· Er det kjønnsvorter hos kvinner? 
· Hvorfor å bli komfortabel med infrarøde varmeovner 
· Foods å spise på en lav karbohydrat diett 
· Hvor mye Protien Bør folk forbruker? 
· Grunnleggende Vekttap produkter og metoder