Hvordan snakke med en lege om Obsessive Compulsive Disorder

Obsessive Compulsive Disorder (OCD) er en av de vanligste angstlidelser i verden. Preget av tvangstanker som produserer angst og tvangsmessig tiltak for å berolige angst, påvirker tvangslidelser 2 til 3 prosent av verdens befolkning. Mens forskere har lenge uenige om tvangslidelser er primært psykologiske eller nevrologiske, synes det er konsensus nå å være skjev mot en nevrologisk årsak. Dette betyr at tvangslidelser kan behandles med medikamenter. Hvis du tror du kan ha OCD, lære å snakke med legen din om det. Instruksjoner
en

Fortell legen alle symptomene du opplever at du tror kan være en indikasjon på tvangslidelser. Han må ha fullstendig og nøyaktig informasjon for å kunne foreta en informert diagnose.
2

Snakk med legen din om alvorlighetsgraden av symptomene dine, inkludert hvor mye de forstyrrer dagliglivet. Alvorlighetsgraden av symptomene vil ha stor betydning for den behandlingen som er slutt valgt for deg.
3

Be legen om å forklare de langsiktige utsiktene for mennesker som lider av OCD og eventuelle bivirkninger av tilstanden. Det gjør de fleste mennesker føler seg mer sikker og trygg på å håndtere en lidelse hvis de vet hva du kan forvente fra den.
4

Gå over behandlingstilbud med legen din. Du bør finne ut om hva medisiner er tilgjengelige for å behandle OCD samt om du er en god kandidat for kognitiv terapi. Hvis kognitiv terapi er valgt, bør du få legen din til å anbefale terapeuten han mener er det beste i området.
5

Diskuter bivirkninger av OCD medisiner med legen din og hvordan disse bivirkningene kan bli behandlet. Legen vil sammenligne de potensielle bivirkninger versus de potensielle fordelene ved en behandling for å bestemme den beste medisinen for deg, hvis noen.
6

Få råd om hvordan du kan hjelpe din familie takle din tilstand. Hvis du har moderat til alvorlig OCD, kan det påvirke folk som bor sammen med deg på ulike måter, for eksempel forårsaker alle til å komme for sent til en hendelse fordi du er fanget opp i å utføre dine tvangshandlinger. Det finnes måter å hjelpe din familie avtale med dette, og legen din kan være i stand til å anbefale rådgivning om nødvendig.

helse

· Hva er en kvinnes levetid risiko for å utvikle brystkreft? 
· Hvordan gjøre kjemoterapi for leverkreft 
· Hva er Trigeminal PVCs? 
· Mat å spise for å forbedre kolesterol og triglyserider 
· Botemidler for en Hangover 
· Hepatitt C genotyper 
· Holistisk terapi for Neck Pain 
· Hvordan bruke Aloe Vera til å behandle acid reflux 
· Slik gjenoppretter fra Brystoperasjoner 
· 5-HTP som et alternativ behandling for angst og depresjon